Κατερίνα Καραβάτου: Άφωνη με τις δηλώσεις του Γαβαλά για τα… μπότοξ -«Το είπε αυτό για μένα ο Λάκης;»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Πάνο Παπαδόπουλο έκανε η Κατερίνα Καραβάτου.

Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της στο «My Style Rocks», ενώ απάντησε και σε μια δήλωση που έκανε πρόσφατα για την ίδια ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είναι μία νέα πρόκληση, μία νέα

εμπειρία. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, οπότε δε μπορεί να μου λείπει αυτό που έκανα. Είναι κάτι πολύ ωραίο. Όταν μου το πρότειναν, χάρηκα πάρα πολύ με τα λόγια που άκουσα και αυτό με έκανε να πω το ναι.

Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά να είμαι εκεί μαζί με την κολόνα του σπιτιού μας, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Την Ηλιάνα την αγαπώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη όχι απλά τον σέβομαι… δεν έχω λόγια για το ταλέντο του.

Σιγά-σιγά, επειδή αυτά είναι τα πρώτα επεισόδια, βρίσκουμε κι εμείς τα πατήματά μας. Είναι κάτι που δεν το ‘χουμε ξανακάνει. Νομίζω ότι θα πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου για το show μόδας.

Σε άλλο σημείο, όταν ο δημοσιογράφος  την ενημέρωσε πως ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε την εμφάνισή της λέγοντας πως κάποιες φορές ντύνεται σαν να έχει να πάει σε… πάρτι μπότοξ με τις φίλες της, η ίδια έμεινε άφωνη.

«Εγώ; Αλήθεια το είπε αυτό ο Λάκης; Δεν το έχω ακούσει. Εγώ σε πάρτι μπότοξ δεν μπορώ να πάω, γιατί έχω μία πάθηση και δεν επιτρέπεται. Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε μπότοξ, ούτε υαλουρονικά. Τον Λάκη τον υπερλατρεύω και σέβομαι πάντα τις απόψεις του», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Έχω υπάρξει αρραβωνιασμένος, είμαι δύσκολος άνθρωπος»

Survivor All Star: Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Δαλάκα -Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της;

Ζήνα Κουτσελίνη: Τα δάκρυα της παρουσιάστριας για τον Γιώργο Καραϊβάζ – «Δυστυχώς έτσι προχωράνε τα πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα