Κατερίνα Καραβάτου: Η επική στιγμή που ο γιος της απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που δέχεται εκείνη (Βίντεο)

Για τα μελλοντικά της σχέδια και την εμπειρία της στο τιμόνι του φετινού «My Style Rocks» μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Συγκεκριμένα, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την παρουσιάστρια την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, ενώ μάλιστα στο πίσω κάθισμα καθόταν ο γιος της. Μάλιστα, τη στιγμή που έκανε εκείνη δηλώσεις και δεχόταν διάφορες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, ο Αρίωνας δε δίσταζε να απαντάει εκείνος με τη σειρά του για την μαμά του.

«Θα ήθελα αυτό που θα έρθει να είναι μια χρονιά

σαν τη φετινή, αυτό θα ήθελα. Το πρόσημο είναι ξεκάθαρα θετικό», απάντησε αρχικά για για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου.

Για τις κριτικές που δέχτηκε φέτος λόγω του MSR είπε στη συνέχεια: «Θεωρώ και την αμφισβήτηση εργαλείο της δουλειάς μου γιατί αυτό με πάει ακόμα πιο μπροστά. Όταν κάποιος δεν έχει δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, μπορεί να σκέφτεται ο άλλος εάν είναι ή δεν είναι καλός. Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό».

Στην ερώτηση για το αν παρακολουθεί πρωινές εκπομπές, ο γιος της από το πίσω κάθισμα απάντησε «όχι», αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια. «Καταλάβατε γιατί πρέπει να φύγω;», σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου στους δημοσιογράφους.

Σε άλλο σημείο για το αν θα επέστρεφε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, η ίδια σημείωσε πως «δεν έχω απορρίψει κάτι! Λατρεύω αυτές τις εκπομπές». Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για το πρωινό του Star, ο Αρίωνας είπε: «Πες όχι», με την Κατερίνα Καραβάτου να αναρωτιέται: «Γιατί να πω όχι;».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Βογιατζής: Όταν η Μαίρη Χρονοπούλου τον έβγαλε από τη φυλακή -«Δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν»

Eurovision 2023 -Ανδρέας Λάμπρου: Απαντά για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο -Η πρώτη αντίδραση

Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής

Keywords
Τυχαία Θέματα