Τζένη Μπαλατσινού: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια και η throwback φωτογραφία

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα 15/5 ο Βασίλης Κικίλιας. Ο Υπουργός Τουρισμού από νωρίς το πρωί έχει δεχτεί αμέτρητες ευχές τόσο από τα αγαπημένα του πρόσωπα όσο και από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια αυτή την ξεχωριστή ημέρα, με μια τρυφερή φωτογραφία και ένα μακροσκελές κείμενο.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Βασίλη Κικίλια

δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το 2020 και έγραψε χαρακτηριστικά: «Με αυτή την φωτό θέλω να σου πω Χρόνια Πολλά! Την τράβηξα Μάιο 2020 γιατί εσύ και ο #Ηρακλής είχατε το ίδιο μαλλί, γιατί την άλλη ημέρα άνοιγαν τα κομμωτήρια, γιατί ήθελα μέσα από τα άφρο μαλλιά σου να αποτυπώσω όλα αυτά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο…

Σου εύχομαι πάντα να περπατάς στο δρόμο και να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα, να συνεχίσεις να έχεις αφοσίωση, συνέπεια και αυθεντικότητα σε ό,τι κάνεις, να συνεχίσεις να γελάς μέχρι δακρύων μαζί με τον Ηλία, όταν θυμάστε παλιές μπασκετικές ιστορίες, να συνεχίσεις να έχεις την ευαισθησία που βλέπει πάντα δυνατότητες στα πράγματα, και να λες πάντα την αλήθεια σου.. Σε αγαπάμε πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Βογιατζής: Όταν η Μαίρη Χρονοπούλου τον έβγαλε από τη φυλακή -«Δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν»

Eurovision 2023 -Ανδρέας Λάμπρου: Απαντά για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο -Η πρώτη αντίδραση

Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής

Keywords
Τυχαία Θέματα