Κατερίνα Παπουτσάκη: Χαμός με τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της – Η αντίδρασή της

Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη με αφορμή μερικές φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: Η γνωστή ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και έκανε μια απόδραση στο Αγκίστρι, το νησί του Αργοσαρωνικού, στο οποίο έχει

μεγάλη αδυναμία και επισκέπτεται σε κάθε περίοδο διακοπών.

Και μπορεί ο καιρός να μην ήταν ιδιαίτερα ανοιξιάτικος, όμως η ηθοποιός φόρεσε το μαγιό της και έκανε ηλιοθεραπεία, απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο. Ούσα ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η ίδια ανέβασε στο προφίλ της τρία «κλικ», ποζάροντας με το λεοπάρ μαγιό της και κλέβοντας την παράσταση.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την εντυπωσιακή εμφάνισή της, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια που αφορούσαν στα κιλά της. Κάποιοι από τους followers της Κατερίνας Παπουτσάκη σχολίασαν το βάρος της, γράφοντας ότι έχει αδυνατίσει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki)

Η ηθοποιός διάβασε τα κακεντρεχή σχόλια και σε κάποια από αυτά απάντησε με χιουμοριστική διάθεση. Και μπορεί μία μερίδα από τους followers της να διαφωνούσαν για το αν πρέπει να παχύνει ή να αδυνατίσει, υπήρχε, βέβαια, και μια άλλη μεγάλη μερίδα που τη στήριξε, γράφοντας πολύ κολακευτικά σχόλια για τις φωτογραφίες της.

Αυτή δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η ηθοποιός δέχεται αρνητικά σχόλια, ωστόσο πλέον δεν την επηρεάζουν και τα αφήνει στην… άκρη.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Dot., η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε δηλώσει για το κομμάτι των κιλών: «Δεν κάνω τίποτα για να προσέχω τον εαυτό μου, πρέπει να ξεκινήσω πιλάτες. Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι, δεν γυμνάζομαι σταθερά. Στην τελευταία εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά και πήρε πάρα πολύ χρόνο να τα χάσω, κανά τρίχρονο, δεν ξέρω πώς τα έχασα».

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη γίνεται γνωστή -Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

 Στέλιος Χανταμπάκης: Το μήνυμα της Όλγας Πηλιάκη μετά την αποκάλυψη για την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star»

 Γιώργος Ταλάντσεβ για Βασάλο: «Είναι από τους πιο άστοχους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor»

Keywords
Τυχαία Θέματα