Κατερίνα Βισκαδουράκη: «Καταστράφηκε το σπίτι και όλα μας τα υπάρχοντα»

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει από την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Βισκαδουράκη. Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Θανάση Βισκαδουράκη και η οικογένειά της είδαν το χωριό τους στην Καρδίτσα να καταστρέφεται ολοσχερώς ύστερα από τις  πλημμύρες που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel.

Η Κατερίνα Βισκαδουράκη και ο πατέρας της, κ. Κώστας, μίλησαν το πρωί της Τετάρτης 13/9 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μέσω Skype για τις καταστροφές των περιουσιών τους αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν

όλοι οι συγχωριανοί τους στον Βλοχό Καρδίτσας.

Όσα είπε η Κατερίνα Βισκαδουράκη και ο πατέρα της στον αέρα του Alpha

«Είμαστε στην Αθήνα, έφερα χθες τους γονείς μου εδώ. Δεν μπορούν να ζήσουν στο χωριό. Δεν έχουν τίποτα ούτε αυτοκίνητο, ούτε σπίτι, ούτε ρούχα, ούτε παπούτσια. Δεν έχουν τίποτα. Καταστράφηκαν όλα», είπε αρχικά η Κατερίνα Βισκαδουράκη.

Ο πατέρας της ανέφερε στη συνέχεια πως «σε χρόνο μηδέν είχε 5 μέτρα νερό. Έχουμε 4 εκλεγμένους βουλευτές στο κυβερνόν κόμμα από την Καρδίτσα. Πρέπει να βάλουν μεγάλη πλάτη, δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο».

Και πρόσθεσε: «Για μένα πρέπει τα χωριά αυτά να μεταφερθούν. Δεν γίνεται να ζήσουμε έτσι. Καταστραφήκαμε εφ’ όρου ζωής. Πώς θα ζήσουμε; Πού θα μείνουμε; Πρέπει να μας πει κάποιος τι θα γίνει, πώς θα ζήσουμε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν:

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η πρόταση από τον ANT1

Αιμίλιος Χειλάκης: «Όλοι αυτοί έχουν μπει στην προσωπική μου μαύρη λίστα»

Φαίη: «Είχα κάνει πρόταση στην Άννα Ζηρδέλη να είναι στην ομάδα μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα