Κaty Perry: Οι εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις της που σχολιάστηκαν στο Λονδίνο!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στο Λονδίνο όπου και έλαβε χώρα η στέψη του βασιλιά Καρόλου του Τρίτου, μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πολλές λαμπερές παρουσίας παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή στέψης και έδωσαν το παρόν φυσικά και στο πάρτι-συναυλία που ακολούθησε, στο κάστρο του Windsor προς τιμήν της βασιλικής οικογένειας.

Βέβαια όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιλούν για την Katy Perry από το στραβοπάτημα με τα τακούνια έξω από το Αβαείο του Westminster,

τις άπειρες selfies, και τις δυο εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Ας μιλήσουμε για το μακιγιάζ της αρχικά στην πρώτη εμφάνιση που ήταν στις αποχρώσεις του μωβ ροζ και ταίριαξε με το κομψό παστέλ σύνολο και ένα χαρακτηριστικό μαργαριταρένιο κολιέ Vivienne Westwood.

Έντονες γυαλάδες, ροζ χείλη και καφέ μωβ σκιά, ήταν τα στοιχεία που πρωταγωνίστησαν στο make up look της!

Όσον αφορά την συναυλία τώρα η Katy Perry τίμησε την Βρετανίδα σχεδιάστρια Vivienne Westwood, η οποία πέθανε πρόσφατα, φορώντας χρυσή τουαλέτα με χαμηλό ντεκολτέ και γάντια και φυσικά σούπερ εντυπωσιακό μακιγιάζ με metallic σκιά!

Πάμε να δούμε και το παρασκήνιο της προετοιμασίας της από τον προσωπικό της make up artist Michael Anthony που ήταν σούπερ sparkly και glam.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MICHAEL ANTHONY (@manthony783)

Tα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα messy updo, στην λογική του banana hairstyle!

Εύγε Κaty Perry, you nailed it!

Chris Jackson/Karwai Tang/Jane Barlow/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα:

Lily Collins: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στο Met Gala!

Keywords
Τυχαία Θέματα