Κηδεία Στηβ Κακέτση: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο»

Το τελευταίο «αντίο» στον Στηβ Κακέτση είπαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες το μεσημέρι της Δευτέρας 22/5 στο Κοιμητήριο Παπάγου. Ο επιχειρηματίας που άλλαξε τη νυχτερινή ζωή στην Αθήνα πέθανε σε ηλικία 73 ετών, προκαλώντας θλίψη στους οικείους του.

Ο Στηβ Κακέτσης τα τελευταία πέντε χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε κλειστεί στον εαυτό του. Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν εκείνο που επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας

του, με αποτέλεσμα να «φύγει» από τη ζωή στις 18/5.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα και η Άντζελα Δημητρίου είναι οι δύο γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του Στηβ Κακέτση και άφησαν το δικό τους στίγμα, καθώς τον αγάπησαν και τις αγάπησε πολύ. Η ηθοποιός δημιούργησε μαζί του οικογένεια, αφού απέκτησαν έναν γιο, τον Μάκη Κακέτση.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα έφτασε στο κοιμητήριο υποβασταζόμενη, μιας και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατό του. Στο πλευρό της ήταν κάθε στιγμή ο γιος της.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» ήταν η Ελένη Ράντου, η Κάτια Δανδουλάκη, η Μαρινέλα, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Δημήτρης και η Μαριλού Κατσαφάδου, o Γιώργος Γερολυμάτος, Δημήτρης Μελλισανίδης, Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος για τον καρκίνο: «Έλεγα ότι θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω»

 «Ο Στηβ Κακέτσης και η Άντζελα Δημητρίου έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα. Όταν χώρισαν, εκείνος δεν ήθελε να το πιστέψει»

 Αλέξης Κούγιας: «Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λαζόπουλος, τώρα προσπαθεί να καταστρέψει κι άλλους»

Keywords
Τυχαία Θέματα