Σέρρες: Τι τηλεθέαση έκανε η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με πρωταγωνιστή τον Πάνο Νάτση

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Λίγο πριν από τον θάνατό του, ο ηθοποιός είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Σέρρες». Ο άτυχος ηθοποιός είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και είχε ξεχωρίσει τόσο για τις υποκριτικές του ικανότητες όσο και για τον χαρακτήρα του.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται αρχικά στη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1,

με τους τηλεθεατές ωστόσο να έχουν την ευκαιρία το βράδυ της Τετάρτης 19/10 να παρακολουθήσουν τα δύο πρώτα επεισόδια στην τηλεόραση, αφήνοντάς τους τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα μηνύματα μάλιστα στο Twitter “ράγισαν” καρδιές…

Τι νούμερα τηλεθέασης κατέγραψαν οι «Σέρρες»;

Οι «Σέρρες» σημείωσε τηλεθέαση 12,5% στο δυναμικό κοινό και 11,2% στο σύνολο. Την ίδια ώρα, ο «Σασμός» έφτανε στο 26,3% στις ηλικίες 18-54 και το 26,6% στο γενικό. 18,8% και 26,2% αντίστοιχα ήταν τα ποσοστά για τη «Γη της ελιάς», ενώ το «Μαύρο Ρόδο» συγκέντρωσε το 20,4% του δυναμικού κοινού και το 26,3% στο σύνολο.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Διαβάστε ακόμα:

Ελισάβετ Μουτάφη: Συγκλονίζει με την αποκάλυψή της -«Έχασα το βαφτιστήρι μου, 13 χρόνων –Πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου»

Λεωνίδας Κακούρης: Τρολάρει τον εαυτό του στο «Μαύρο Ρόδο»

Δανάη Παππά: Η Θεοδώρα του «Σασμού» για αγορές μαζί με τον σύντροφό της

Keywords
Τυχαία Θέματα