Κόνι Μεταξά: Η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Η Κόνι Μεταξά πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έθεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Μάλιστα, όταν ένας από τους followers της την ρώτησε αν έχει κάνει μπότοξ ή μεσοθεραπεία, η ίδια αποκάλυψε με ειλικρίνεια πως έχει δοκιμάσει και τα δυο.

Η Κόνι Μεταξά αποκαλύπτει τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό
της

«Έχω κάνει μπότοξ, τώρα βέβαια δεν έχω κάνει αλλά θέλω. Έχω κάνει και μεσοθεραπεία, στην μεσοθεραπεία να πω την αλήθεια δεν είδα τεράστια διαφορά, έχω κάνει δύο φορές στη ζωή μου, δύο φορές από όλες τις φορές που πρέπει να το κάνεις.

Δεν είδα τεράστια διαφορά, το μπότοξ μου αρέσει απλά δεν μου αρέσει αυτό που το κάνει τόσο έντονο. Μου αρέσει το mini μπότοξ που απλά δεν δημιουργούνται ρυτίδες», απάντησε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια όμορφη και ειλικρινή σχέση με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μιλά ανοιχτά σε αυτούς για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί προκειμένου να δείχνει πάντα λαμπερή.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανέβηκε στα Λευκά Όρη μαζί με την κόρη του, Δάφνη -Φωτογραφία

Παναγιώτα Βλαντή: Κόλαφος για τον Γιώργο Κιμούλη -«Προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς»

Αργύρης Πανταζάρας: Φωτογραφίζει τη σύντροφό του, Σίσσυ Τουμάση, στις διακοπές τους

Keywords
Τυχαία Θέματα