Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Φωτογραφίες από το party μετά τη βάφτιση του γιου τους!

Το Σάββατο 2/9 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον 9 μηνών γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Βλάσσης!

Η βάφτιση του μικρού έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Καβούρι, όπου το Faysbook.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.


Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση-party για τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, σε ένα από τα μαγαζιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Εκεί το κέφι άναψε για τα

καλά, αφού στη σκηνή ανέβηκε για να διασκεδάσει το κοινό με τις επιτυχίες του ο Χρήστος Μάστορας, ένας καλλιτέχνης που λατρεύουν όλες οι ηλικίες.

Το motto της βάφτισης ήταν «love you to the moon and back», που σημαίνει «σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω». Για τον λόγο αυτό, στην διακόσμηση του χώρου υπήρχαν αρκετά σχέδια με φεγγάρια και αστέρια. Για παράδειγμα, στην εντυπωσιακή μπομπονιέρα πρωταγωνιστούσε το φεγγάρι, όπως επίσης τα χρώματα του λευκού και του μπλε.

Εμείς συλλέξαμε μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram από τους φίλους του ζευγαριού και που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναδημοσίευσε στο προφίλ της. Στα στιγμιότυπα αυτά μπορείτε να δείτε την διακόσμηση του χώρου που πραγματοποιήθηκε η δεξίωση και διάφορα άλλα highlights της βραδιάς, όπως τα αμέτρητα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό για χάρη του μικρού Βλάσση!

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από το party-δεξίωση: 

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση: «Έχουμε καταλήξει να κάνουν καριέρα με τις σχέσεις τους»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νέα Κόντρα! Ο Χρήστος πετάει έξω από το σπίτι Όλγα και Δωροθέα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Με ενοχλεί η δικαιολογία πως έχω γίνει μανούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα