Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της και τον θρησκευτικό της γάμο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 4/6 στη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Φώτης -όπως έλεγαν τον πατέρα του επιχειρηματία που έφυγε πριν από δύο χρόνια από τη ζωή- και η βάφτισή του πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Στη βάφτιση βρέθηκαν και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

να μη διστάζει να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις για τη βάφτιση του δικού της μικρού πρίγκιπα και τον θρησκευτικό της γάμο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική της επιστροφή.

Όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις κάμερες

«Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας»: «Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω αλλά και δεν θέλω. Δεν μπορώ να με φανταστώ να λείπω από το σπίτι πολλές φορές και να μην είμαι με το παιδί. Έρχεται η μητέρα μου για βοήθεια. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα live πρόγραμμα για να μη λείπω πολύ από το σπίτι. Τα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Μπορεί να με δείτε τη νέα σεζόν, γιατί όχι;».

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση της αεροπορικής εταιρίας μετά το δημόσιο ξέσπασμά της

Έλενα Τοπαλίδου: Συγκλονίζει η σύζυγος του Νίκου Κουρή -«Έχασα το παιδί στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης»

«Έκανα τη Δέσποινα Βανδή πρωταγωνίστρια και εκείνη δεν μου μιλάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα