Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της από τη βάπτιση του γιου τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάπτισαν τον οκτώ μηνών γιο τους το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη. Ο νεοφώτιστος έλαβε το όνομα Βλάσης, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να τηρήσει το έθιμο και δώσει στο μωρό του το όνομα του παππού του.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας προετοίμαζαν εδώ και αρκετό καιρό τη βάπτιση του μικρού Βλάση, καθώς ήθελαν όλα να γίνουν όπως ακριβώς τα είχαν ονειρευτεί. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι και έπειτα ακολούθησε δεξίωση

για τους καλεσμένους στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί το ευτυχές γεγονός.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος χάρηκαν κάθε στιγμή της λαμπερής βραδιάς, που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη! Το ζευγάρι είχε στο πλάι του φίλους και συνεργάτες, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος ανέλαβε να ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους με τις επιτυχίες του.

Το βράδυ της Τρίτης, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της από τη δεξίωση της βάπτισης του γιου της. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο, έχοντας τριγύρω του χιλιάδες φωτάκια.

Η Κωνσταντίνα Σπυριοπούλου απέφυγε να γράψει κάτι και αρκέστηκε να σημειώσει το σήμα του άπειρου.

Διαβάστε ακόμα:

 Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μπομπονιέρα του γάμου και ο πρώτος χορός με τον Στράτο Πατσατζή

 Συγκινημένη η Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της έγινε εννέα μηνών!

 Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Παντρεύονται!

Keywords
Τυχαία Θέματα