Κωνσταντίνος Κουφός: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφός του -«Δεν το είχαμε πει πουθενά»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Κωνσταντίνος Κουφός και η εκλεκτή της καρδιάς, Μαργαρίτα Παπαϊωάννου, καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά!

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 23/5, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της κοπέλας του.

«Σε λίγο καιρό από 3 που είμαστε θα γίνουμε 4», έγραψε ο Κωνσταντίνος Κουφός στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο ίδιος παραχώρησε

δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι μαζί με την αγαπημένη του περιμένουν αγοράκι.

«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι. Η κοπέλα μου είναι έγκυος, είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄αυτό. Δεν το είχαμε πει πουθενά, προσέχαμε γιατί πάντα θέλαμε να κρατάμε τις προσωπικές μας στιγμές δικές μας», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Κουφός.

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής πρόσθεσε: «Πιστεύω στο μάτι και το φοβάμαι. Περιμένουμε ένα δεύτερο αγοράκι και θα έχει αδελφό ο πρώτος μου γιος. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος κι εγώ, όπως και η Μαργαρίτα. Με αγαπάει και την αγαπώ πολύ. Κοντεύει στον έβδομο μήνα».

Να αναφέρουμε ότι η Κωνσταντίνος Κουφός και η Μαργαρίτα Παπαϊωάννου έχουν αποκτήσει ακόμα έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε το Καλοκαίρι του 2019.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η ημέρα της κηδείας της Μυρτάλης φτάνει -Η Μαργαρίτα επισκέπτεται τον Αλέξη στο κρατητήριο

Ανίτα Μπράντ: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τους δύο γιους της!

MasterChef: Ο παίκτης που πήρε το χρυσό εισιτήριο για την τελική τριάδα του διαγωνισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα