Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η αποστομωτική απάντηση για την απουσία του από τον ημιτελικό του «Survivor All Star»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποτελεί έναν από τους συμμετέχοντες του «Survivor All Star», που αποχώρησαν νωρίς από το παιχνίδι φέτος, ωστόσο είχαν διανύσει μία μακρά πορεία στον κύκλο που συμμετείχαν.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του «Survivor All Star», κατά τον οποίο αποκαλύφθηκε πως ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης είναι οι δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν στον αποψινό τελικό τον τίτλο του νικητή και φυσικά το έπαθλο.

Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν τον ημιτελικό του reality επιβίωσης διαπίστωσαν ότι πολλοί ήταν οι παίκτες που απουσίασαν.

Ανάμεσά τους και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο ίδιος μπορεί να μην αποβλήθηκε από το παιχνίδι και συνεπώς να προσκλήθηκε κανονικά από την παραγωγή, ωστόσο επέλεξε να μην δώσει το «παρών».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απαντάει για την απουσία του από το «Survivor All Star»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έλαβε αρκετά μηνύματα στο προφίλ του στο Instagram σχετικά με τον λόγο της απουσίας του και εκείνος αποφάσισε να απαντήσει δημόσια, κάνοντας μια ανάρτηση – «καρφί». Αρχικά, ο επιχειρηματίας σημείωσε:

«Πολλά τα μηνύματα γιατί δεν πήγα στον τελικό. Η απάντηση στο επόμενο στόρι. Υ.Γ Με κάλεσαν για όσους ρωτάνε». Σε επόμενο story, ο Μισθοφόρος δημοσίευσε μια φωτογραφία από το Τσίρκο Medrano, χωρίς να μπει στη διαδικασία για περαιτέρω σχόλια.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλεσε έμμεσα το «Survivor All Star» τσίρκο, μη αφήνοντας περιθώρια για παρερμηνείες.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα