Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη και ήταν πολύ άσχημο»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, το θέμα πήγε στην Αγγελική Νικολούλη, με την οποία ο δημοσιογράφος είχε τσακωθεί στο παρελθόν, ωστόσο πλέον οι δυο τους είναι φίλοι.

Για τη συνεργασία και τον τσακωμό του με την Αγγελική Νικολούλη: «Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο ΕΘΝΟΣ και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα

ΝΕΑ και μου λέει: “Θέλω να δουλέψω, να κάνω κάτι ακόμη στην τηλεόραση». Την πήρα στο ρεπορτάζ είχαμε πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου, μου έβγαζε τα θέματα. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα, και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή».

Για τη σχέση τους σήμερα: «Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Κάνει πράγματα στην εκπομπή που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Έχει ομάδα ανθρώπων που σε κάθε εκπομπή είναι στον δρόμο, έτοιμοι να ψάξουν. Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Με βοήθησε ο καρκίνος για να τα βρούμε, μου άλλαξε τη ζωή. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε τυχαία και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν πολύ άσχημο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο από το Παίδων – Τόση είναι η απόσταση από την παιδιατρική μέχρι τη ΜΕΘ

 Νίκη Καρτσώνα: «Είχα πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά»

 Δήμητρα Ματσούκα: Η εξομολόγηση για τον ανιψιό της -«Φοβόμουν στην αρχή»

Keywords
Τυχαία Θέματα