Λάουρα Νάργες: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη και ο απολογισμός της χρονιάς

Το 2022 ήταν πολύ ξεχωριστό για τη Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι, μιας και έγιναν για πρώτη φορά! Μπορεί ο ερχομός του γιου τους να «πλημμύρισε» τις ζωές τους με χαμόγελα και απέραντη ευτυχία, όμως η ραδιοφωνική παραγωγός έχει να θυμάται και κάποιες δύσκολες στιγμές που έζησε.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των εννιά μηνών της εγκυμοσύνης η Λάουρα Νάργες ταλαιπωρήθηκε πολύ, καθώς είχε υπερέμεση και χρειάστηκε, μάλιστα, να νοσηλευτεί τέσσερις φορές. Ο Χρήστος Σαντικάι στεκόταν βράχος

στο πλευρό της και της έδινε δύναμη κάθε φορά που τη χρειαζόταν. Οι δυο τους μέσα στη χρονιά υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει τη χρονιά που φεύγει, η Λάουρα Νάργες έφτιαξε και δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram από διάφορες στιγμές της χρονιάς που φεύγει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

«Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερεις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή», σημείωσε η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Αφροδίτη Σκαφίδα: Κοινή εμφάνιση με τον Πύρρο Δήμα λίγο πριν το Survivor

 Αμίνα Χακίμ: «Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα» – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

 Μαρία Καβογιάννη: Το Netflix αποθεώνει την ερμηνεία της στο «Maestro» – Η αντίδρασή της

Keywords
Τυχαία Θέματα