Λελέ Γκόφα: Θύμα κλοπής στη Ρουμανία η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου

Ένα roadtrip στη Ρουμανία με τις μηχανές τους αποφάσισαν να κάνουν ο Στέλιος Ρόκκος και ο Ηλίας Βρεττός, παρέα με τις συζύγους τους, Λελέ Γκόφα και Αναστασία Δεληγιάννη.

Ωστόσο, το ταξίδι τους αυτό φαίνεται πως δεν είχε πολύ καλή εξίλιξη, αφού μέσα από τα social media η Λελέ Γκόφα έκανε γνωστό το γεγονός πως έπεσε θύμα κλοπής. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

πως έκλεψαν σε μια καφετέρια την τσάντα της, η οποία είχε μέσα χρήματα, κάρτες, ταυτότητες κλπ.

Στο βίντεο που δημοσίευσε φαίνεται εκείνη την ώρα που συνομιλεί με τους αστυνομικούς έξω από την καφετέρια που έγινε η κλοπή, ενώ λίγο αγότερα την βλέπουμε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο.

«Μου έκλεψαν την τσάντα μου …. Χρήματα -κάρτες -ταυτότητες -διπλώματα ΟΛΑ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λελέ Γκόφα.

Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσίευσε ακούγεται η Αναστασία Δεληγιάννη να λέει: «Αυτό πρέπει να καταγραφεί. Η Λελέ άφησε την τσάντα της σε εκείνο το τραπέζι, αλλά… Ψύχραιμη την βλέπω, μου λέει τράβα και κανένα story να το έχουμε να γελάμε. Ηλία τι έχεις να πει για αυτό; Καταλήξαμε στην αστυνομία;».

View this post on Instagram

A post shared by Lele Gofa Rokkou (@lelegofa)


Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή, συνέχισα κανονικά»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Κυκλοφόρησε το trailer για τον 2ο κύκλο -Η είσοδος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της φεύγει για Αμερική μετά την αποφοίτησή της -Η φωτογραφία και το μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα