Σοφία Χατζηπαντελή: Η συνάντηση με τον Δημήτρη Σκουλό πριν τη συνεργασία στο «My Style Rocks»

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και ο λόγος είναι καθαρά επαγγελματικός, καθώς θα αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής του «My Style Rocks» που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τη νέα σεζόν.

Και μπορεί τα δημοσιεύματα σχετικά με τον ρόλο της στο reality μόδας του ΣΚΑΪ να μην έχουν τέλος, όμως ακόμα δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό και

έτσι η Σοφία Χατζηπαντελή κρατάει χαμηλό προφίλ.

«Άκουσα τις φήμες για το My Style Rocks αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω αν θα το κάνω ή όχι. Πριν από δύο μήνες άκουσα για πρώτη φορά αυτό το πρόγραμμα και τώρα το παρακολουθώ στο Youtube. Έχω πορωθεί», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes».

Η Σοφία Χατζηπαντελή συναντήθηκε με τον Δημήτρη Σκουλό

Το βράδυ της Τρίτης, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε μια συνάντηση με τους νέους συνεργάτες της, ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Σκουλός. Οι δυο τους μπορεί να πέρασαν από την επιτροπή του GNTM, ωστόσο ήταν σε διαφορετικές σεζόν και έτσι δεν έχουν δουλέψει μαζί. Συνεπώς, στο «My Style Rocks» θα συνεργαστούν για πρώτη φορά.

Την αποκάλυψη της συνάντησής τους έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα:

 Στέφανος Κωνσταντινίδης για Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος θα έχει μια πολύ κρίσιμη τηλεοπτική σεζόν»

 Νάντια Μπουλέ: Τα πολύτιμα tips της για ένα ήρεμο αεροπορικό ταξίδι με παιδί

 Δανάη Μπάρκα: Αλλάζει ώρα η εκπομπή της -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα