Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θα παρουσιάσει τη «Φάρμα» -Το μήνυμά του στα social media

H «Φάρμα» επιστρέφει του χρόνου στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star!

Το πρώτο trailer του reality επιβίωσης είναι στον αέρα εδώ και λίγες μέρες και το πρωί της περασμένης Δευτέρας (12/6) ο Μαρίνος Βυθούλκας έκανε κάποιες αποκαλύψεις στο «Breakfast@Star» για την επιστροφή του παιχνιδιού στην μικρή οθόνη.

«Πρόκειται για μια “Φάρμα” που δεν έχετε ξαναδεί. Έρχεται τον Σεπτέμβρη στο Star και πρόκειται να γίνει χαμός από δηλώσεις συμμετοχής.

«Η “Φάρμα” θα βρίσκεται εκτός Αθηνών

και εκεί θα συναντηθούν όλοι οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα αναμετρηθούν με τη φύση αλλά και με τους ίδιους τους τους εαυτούς. Η “Φάρμα” του Star δεν έχει σχέση με τίποτα από όσα έχετε δει στο παρελθόν. Θα καλλιεργήσουν τη γη, θα φροντίζουν τα ζώα και θα συμμετέχουν σε σκληρά αγωνίσματα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην παρουσίαση της «Φάρμας»

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης το μεσημέρι του Σαββάτου (17/6) στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι εκείνος που θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης στο Star.

Λίγη ώρα αργότερα, ο chef επιβεβαίωσε την παρουσία του στην «Φάρμα» με μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε στο προφίλ του ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται ντυμένος αγρότης και συνόδευσε το post του με στίχους από το «Ποιμενικό ροκ» του Γιάννη Μηλιώκα.

View this post on Instagram

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas)

«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη», έγραψε, επίσης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου: «Τον ξέρουμε, είναι πολύ καλός ηθοποιός, αλλά πολύ κακός άνθρωπος»

Θέμης Ζεκερίδης: «Έχασε» τη ζωή του μετά από τροχαίο ο δήμαρχος Δοξάτου Δράμας

Δανάη Μπάρκα: «Εκεί με έπιασε το στομάχι μου, τα σχόλια που δέχτηκα ήταν σοκαριστικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα