Λερώσατε τα χέρια σας από το self tanning; Δείτε πως θα τα καθαρίσετε!

Αφού περιποιηθήκατε την επιδερμίδα σας σχολαστικά, τις εβδομάδες που μείνατε σπίτι, φροντίσατε τα μαλλιά σας και κάποιες από εσάς τα βάψατε και τα κόψατε μόνες σας. κάνατε απολέπιση στο σώμα και το ενυδατώσατε σωστά, τελικά αποφασίσατε να του χαρίσετε και μια απαλή, ηλιοκαμένη όψη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MineTan Body Skin (@minetanbodyskin) στις 1 Μάι, 2020 στις 2:00 πμ PDT

Ναι, ακολουθήσατε όλες τις

συμβουλές που σας έχουμε δώσει και το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Υπάρχει όμως και μια κίνηση που δεν κάνατε:  Ξεχάσατε να φορέσετε γάντια με αποτέλεσμα τα χέρια σας να έχουν αποκτήσει μια καφέ απόχρωση που όσο κι αν πλένετε δεν φεύγει.

Μη σκάτε. Εμείς έχουμε τη λύση. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και σας παρακαλούμε την επόμενη φορά να το κάνετε όπως πρέπει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Creative Paris (@creativeparis) στις 29 Απρ, 2020 στις 3:45 πμ PDT

Βήμα 1ο: Μουλιάστε τα χέρια σας. Γεμίστε ένα μπολ με ζεστό νερό, ρίξτε αφρόλουτρο και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο ή ελαιόλαδο. Βάλτε τα χέρια σας μέσα και αφήστε τα για 15 λεπτά. Αμέσως μετά ξεπλένετε καλά και είστε έτοιμες.

Βήμα 2ο: Τρίψτε τα με μια πετσέτα. Μετά το μούλιασμα και αν δεν έχει απομακρυνθεί εντελώς το χρώμα τρίψτε με μια νωπή πετσέτα και κυκλικές κινήσεις όπου χρειάζεται.

Τα beauty brands βέβαια έχουν προνοήσει. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν προϊόντα ειδικά για τον καθαρισμό των λεκέδων που αφήνει το self tanning. Πρόκειται για προϊόντα που θυμίζουν scrub και περιέχουν στη σύνθεση τους γλυκολικό οξύ το οποίο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μαζί το χρώμα.

Η τελευταία λύση: Αν παρ’ όλα αυτά το χρώμα παραμένει τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τον πιο δραστικό και ιδιαίτερο τρόπο. Πρόκειται για τις κρέμες αποτρίχωσης! Ναι, καλά διαβάσατε. Πιθανότατα έχει περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που κάνατε αποτρίχωση με κρέμα.

Τελικά όμως πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ αφού δεν γνωρίζετε πότε θα φανεί χρήσιμη. Όσον αφορά στο χρόνο που πρέπει να την αφήνετε να δράσει θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Το πιο δροσερό και φυσικό face mist!

Τα ωραιότερα hairstyles με λουλούδια για να γιορτάσετε τον Μάιο με τον σωστό τρόπο!

Keywords
Τυχαία Θέματα