Λιάγκας για παρεξήγηση με Τσιμιτσέλη: «Ήταν από τις περιπτώσεις που με στενοχώρησε γιατί…»

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» σε απευθείας σύνδεση από τα Ζαγοροχώρια. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε αυτή τη γραφική τοποθεσία λόγω των γυρισμάτων της νέας ταινίας «Κουραμπιέδες με χιόνι», στην οποία αναλαμβάνει για πρώτη φορά χρέη σκηνοθέτη.

Ο Γιάννης Τσιμτσιλής μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 για την ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία, που θα κυκλοφορήσει του χρόνου και τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στα Ζαγοροχώρια, δίνοντάς μας μια γεύση απ’όσα θα δούμε στη

μεγάλη οθόνη.

Μετά το πέρας της ζωντανής σύνδεσης, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη. Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι υπήρξε μια περίοδος που είχε παρεξηγηθεί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, γεγονός που τον είχε στενοχωρήσει πολύ.

«Είναι εξαιρετικό παιδί ο Γιάννης. Κάποια στιγμή είχαμε παρεξηγηθεί γιατί είχε κάνει κάτι δηλώσεις και είχε μιλήσει λίγο… Και λέω “γιατί μιλάει έτσι στους δημοσιογράφους;”. Παρεξηγήθηκε, δικαίως. Κι εγώ δικαίως είπα την άποψή μου. Και δεν μιλάγαμε ένα διάστημα», εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όταν η Φωτεινή Πετρογιάννη τον ρώτησε ποιος ήταν εκείνος που μεσολάβησε για να τα βρουν, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ήταν η Κατερίνα Γερονικολού.

«Ήταν από τις περιπτώσεις που με στενοχώρησε που δεν μιλάγαμε με τον Γιάννη, γιατί τον εκτιμώ πραγματικά πολύ. Η Κατερίνα Γερονικολού μεσολάβησε για να τα βρούμε. Της είπα “μίλα του ρε, τον αγαπάω”. Του μίλησε και τελικά καταλάβαμε ότι αγαπιόμαστε, αλλά το κρύβαμε ο ένας από τον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Παραλίγο να πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης – «Είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις»

 Πρίγκιπας Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Στην αποφοίτηση του γιου τους στη Νέα Υόρκη -Φωτογραφίες

 Νόνη Δούνια: «Βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά όταν είσαι μέσα σε ένα χειρουργείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα