Λούκας Γιώρκας: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός… Αν μου έλεγε όχι, θα την πέταγα από τον γκρεμό»

Ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση θα ανέβουν στις 5 Ιουνίου τα σκαλιά της εκκλησίας! Το μυστήριο θα τελεστεί στην Κύπρο, απ’ όπου κατάγεται ο τραγουδιστής, ενώ οι καλεσμένοι που θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα

για να βρεθούν εκεί θα είναι πολλοί.

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους, ο Λούκας Γιώρκας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε και για την μέλλουσα σύζυγό του και τον επερχόμενο γάμο τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου που της έκανε.

«Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό», δήλωσε χαριτολογώντας ο τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: «Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται».

Τέλος, ο Λούκας Γιώρκας αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν αναφορικά με το αλκοόλ, τονίζοντας ότι «παρερμηνευθήκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες».

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον γιο της και μας δείχνει την πραγματικότητα της μητρότητας

Νίκος Ανδρουλάκης για Ελένη Χρονοπούλου: «Είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της -Σήκωσε ένα σταυρό του μαρτυρίου»

Ναταλία Γερμανού: Το flashback στη Eurovision το 2005 και η φωτογραφία με Παπαρίζου – Δάντη

Keywords
Τυχαία Θέματα