Μαίρη Χρονοπούλου: Σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Τις πιο κρίσιμες ώρες της ζωής της περνάει η Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Η καταξιωμένη ηθοποιός και μία από τις πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου δίνει σκληρή μάχη, με τους γιατρούς να υποστηρίζουν πως η κατάστασή της είναι η βαριά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη στην εφημερίδα «Espresso», η Μαίρη Χρονοπούλου φέρει τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις χορηγείται αποιδηματική

θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος που έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου της, σύμφωνα με την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε η ηθοποιός κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά την περασμένη Κυριακή.

Και μπορεί οι γιατροί να μην είναι αισιόδοξοι για τη Μαίρη Χρονοπούλου, η ίδια, όμως, δε χάνει το κουράγιο και τη δύναμή της και αγωνίζεται μέσα στην εντατική, προκειμένου να καταφέρει να βγει γι’ ακόμα μια φορά νικήτρια. Οι ζωτικές λειτουργείες της είναι άριστες, ενώ δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή ή στην καρδιά της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Φίλος της μιλάει για την κατάσταση της υγείας της

«Δεν είναι καλά τα πράγματα προς το παρόν αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί, αν τα πράγματα θα πάνε χειρότερα ή καλύτερα. Προς το παρόν είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Είμαι στενοχωρημένος και καταρρακωμένος απ’ όλη την ημέρα στο νοσοκομείο. Προσευχηθείτε παιδιά να επανέλθει η Μαίρη και να δώσει κάποια σημεία ζωτικότητας», είπε ο φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Θωμάς Χούντας, στο «MEGA Καλημέρα».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Μια γυναίκα έρχεται στο χωριό με άγνωστους σκοπούς

Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον σύζυγό της: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί, μόλις τον είδα είπα “κάτι συμβαίνει εδώ”»

Πέμη Ζούνη: «Δεν θα ήθελα να κάνω reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να κάνω τη θεία του;»

Keywords
Τυχαία Θέματα