Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον σύζυγό της: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί, μόλις τον είδα είπα “κάτι συμβαίνει εδώ”»

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η οποία υποδύεται την Αλεξάνδρα στην επιτυχημένη σειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς»,  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τhe 2night show» και μίλησε για όλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και δέκα χρόνια.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

«Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί δέκα χρόνια και παντρευτήκαμε πέρσι. Με το που τον είδα είπα: κάτι

συμβαίνει εδώ που είναι πολύ ενδιαφέρον. Ωραίο είναι αυτό, βέβαια κάθε σχέση θέλει προσπάθεια, θέλει υπομονή. 

Αυτό που ξεχώρισα σε εκείνον από την πρώτη στιγμή είναι ότι άκουγε, με κοίταγε στα μάτια και με ρώταγε πράγματα. Επικοινωνούμε, είναι εκεί, είναι παρών και αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Επίσης, δεν λέει ψέματα. Αυτό που νιώθει θα το πει», είπε αρχικά η ηθοποιός.

View this post on Instagram

A post shared by Danny Giannakopoulou (@dannygiannakopoulou)

Στη συνέχεια, η Ντάνη Γιαννακοπούλου ανέφερε: «Εγώ δεν θα το άντεχα, εάν ο σύντροφός μου έκανε την ίδια δουλειά με εμένα. Θα το σκεφτόμουν κάθε μέρα, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ, θα ήθελα χρόνο για να εξοικειωθώ. Ο σύντροφός μου, επειδή ήξερε το πάθος που έχω για τη δουλειά και ότι έχω απορριφθεί από πάρα πολλές οντισιόν για να φτάσω εδώ σήμερα, νομίζω ότι κάνει υπομονή. Έχει δει τον αγώνα μου. 

Θα μου ήταν δύσκολο να κάνω σχέση με κάποιον συνάδελφο, γιατί εμείς οι ηθοποιοί έχουμε ένα τεράστιο εγώ που λίγο μας κατατρώει, εμάς και τις σχέσεις μας. Είναι πιο ενδιαφέρον να είσαι με έναν άνθρωπο που κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί έτσι μαθαίνεις και εξελίσσεσαι κι εσύ».

Διαβάστε επίσης:

I’m a celebrity, get me out of here: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα

Πέμη Ζούνη: «Δεν θα ήθελα να κάνω reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να κάνω τη θεία του;»

Σωτήρης Χατζάκης: «Με πλησίασε στο παγκάκι, μου έδωσε λεφτά και σοκολάτες και μου είπε ότι ήταν ο αδελφός μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα