Μαίρη Χρονοπούλου για Κώστα Καζάκο: «Έμεινα ολομόναχη, όλοι έφυγαν»

Η Μαίρη Χρονοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και μίλησε για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου. Ο σπουδαίος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στο πανελλήνιο. Η Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογήθηκε πως πλέον νιώθει ολομόναχη, αφού έχει αποχαιρετήσει όλους τους τηλεοπτικούς παρτενέρ της.

«Έχω χάσει πια όλους τους κινηματογραφικούς παρτενέρ μου. Έφυγε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Όσοι

ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους όλοι έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη. Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα. Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει και τους αποχαιρετώ με τη φράση “εις το επανιδείν”. Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω», είπε συγκινημένη η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στον Κώστα Καζάκο, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για τη γνωριμία και τη συνεργασία τους: «Με τον Κώστα Καζάκο έχουμε κάνει πολλές σημαντικές ταινίες μαζί. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φίλος από πολύ πολύ παλιά. Ήμουν φίλη με την πρώτη πρώτη του γυναίκα. Από τότε είμαστε φίλοι. Κάναμε καταπληκτικές ταινίες μαζί».

Η Μάριον Μιχελιδάκη ρώτησε τη Μαίρη Χρονοπούλου για τον γάμο του Κώστα Καζάκου με τη Τζένη Καρέζη: «Τον Κώστα Καζάκο με τη Τζένη Καρέζη δεν τους έχω ζήσει σαν ζευγάρι. Ήμουν πολύ κολλητή στα νιάτα μας με τον Κώστα και την πρώτη του γυναίκα. Ο Κώστας κατάφερε να είναι ταυτόχρονα και δάσκαλος και μαθητής. Μόνο οι πολύ καλοί ηθοποιοί το καταφέρνουν αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Καζάκος: Δώρισε το σώμα του στην Ιατρική Αθηνών – Πότε θα γίνει η τελετή αποχαιρετισμού

 Ηλίας Ψινάκης: Θα συνεργαστεί τηλεοπτικά με την Αννίτα Πάνια; Η on camera απάντησή του

 Άγρια Γη: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Keywords
Τυχαία Θέματα