Μαίρη Χρονοπούλου: Γνωστοί Έλληνες την αποχαιρετούν και συγκινούν με τα λόγια τους -«Τώρα θα παίζει με τον θίασο του παραδείσου»

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 90 ετών άφησε σήμερα (06/10) η Μαίρη Χρονοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ένα ατύχημα τις προηγούμενες ημέρες μέσα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι της. Η ίδια νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Αναγνωρίσιμοι Έλληνες που την είχαν γνωρίσει ή που απλά την θαύμαζαν για την προσωπικότητά της και το ταλέντο της, την αποχαιρέτησαν με μηνύματα θλίψης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς οι: Σπύρος Μπιμπίλας,

Γιάννης Στάνκογλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Τάσος Τρύφωνος, Ρούλα Ρέβη, Κατερίνα Καινούργιου, Τέτα Καμπουρέλη και Μαρία Κορινθίου. 

Οι συγκινητικές αναρτήσεις στα social media για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

Σπύρος Μπιμπίλας

«Αντίο, αγαπημένη μου.. Μαιρούλα μου σε ευχαριστώ που με τίμησες με τη φιλία και την αγάπη σου! Καλό ταξίδι στο φως γλυκό και αισιόδοξο πλάσμα….Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη…».

Γιάννης Στάνκογλου 

«Καλό ταξίδι αγαπημένη… Θα μου λείψεις………..χόρεψέ τους και τραγουδά τους εκεί που πας…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou)

Η ανάρτηση της Finos Film

«Κάθε απώλεια από την οικογένεια της Finos μας στοιχίζει, όμως είναι κάποιοι αποχωρισμοί που γρατζουνάνε περισσότερο. Η Μαίρη ήταν ένα από τα “παιδια” μας που με την λάμψη της, το ταλέντο και το ταπεραμέντο της σφράγισε κάθε ρόλο της επάξια.

Οι ρόλοι της επιβλητικοί και δυναμικοί. Η ίδια συναισθηματική και αθεράπευτα ρομαντική. Πέρασε το κατώφλι της Finos Film σε ηλικία 20 ετών και μέχρι το 1970 κατάφερε να μαγέψει τον φακό σε κωμωδίες, δράματα και φαντασμαγορικά μιούζικαλ. Ερμήνευσε με πάθος κόντρα ρόλους, τραγούδησε εμβληματικά άσματα που έμειναν στην ιστορία και ξεπέρασε δύσκολες προκλήσεις που της έφερε η ζωή με αποφασιστικότητα και θέληση.

Η Μαίρη δεν ήταν απλά μια γυναίκα. Ήταν “γυναίκα του γλεντιού” και σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της. Αντίο αγαπημένη μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

Τάσος Τρύφωνος

«Μια ΚΥΡΙΑ στον Παράδεισο από σήμερα. Αντίο Μαίρη Χρονοπούλου».

View this post on Instagram

A post shared by Tasos Tryfonos (@tasostrifonos)

Ρούλα Ρέβη

«Αντίο, θεάρα»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαρία Κορινθίου

«Ο τρόπος που με είχες “βουτήξει” εκείνη την ημέρα στο θέατρο, αυτά που μου είπες, με τόσο θαυμασμό και φυσικά τις συμβουλές σου, τις κρατώ σα φυλαχτό! Γιατί νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και μεγάλη τύχη που έχω συναναστραφεί, συνεργαστεί, κάνει παρέα, με αυτή την “πάστα” ηθοποιών- ανθρώπων, που μου έχουν σφίξει το χέρι και που με έχουν στηρίξει με τόση αγάπη. Μεγάλα κυβικά γυναίκας…μεγάλος μάγκας!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα