Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία συνέντευξη -«Περιμένω να έρθει χαρά και πίστη στη ζωή μου»

Η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε πριν από λίγο την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 90 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για τη ζωή της ύστερα από το ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή 1/10 μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όταν η οικιακή βοηθός τη βρήκε λιπόθυμη στο σαλόνι του σπιτιού της. Η ίδια έφερε τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση.

«Δεν είναι καλά τα πράγματα προς το παρόν αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή. Περιμένουμε

να μας πουν οι γιατροί, αν τα πράγματα θα πάνε χειρότερα ή καλύτερα. Προς το παρόν είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Είμαι στενοχωρημένος και καταρρακωμένος απ’ όλη την ημέρα στο νοσοκομείο. Προσευχηθείτε παιδιά να επανέλθει η Μαίρη και να δώσει κάποια σημεία ζωτικότητας», έλεγε ο φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Θωμάς Χούντας, το πρωί της Τετάρτης 4/10 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου

Λίγο καιρό πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και στον Γιάννη Αρμουτίδη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τους έρωτες της ζωής της και τους ρόλους που τη σημάδεψαν. Παράλληλα, η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου εξομολογήθηκε πως αν γύριζε πίσω τον χρόνο θα έκανε παιδιά.

«Ο Νικόλας είναι ένας εξαίρετος τύπος, ένας αυθεντικός ρωμιός. Ατακαδόρος, μου έριξε μια ατάκα και με τρέλανε. Δεν μπορώ να πω τι μου είπε. Με την πρώτη ατάκα έμεινα ξερή. Έξυπνος, ζεστό άτομο, ευφυής, ωραίο παλικάρι. Θα τον κατατάσσω στους τέλειους άντρες. Δεν ήμουν καθόλου απρόσιτη, οι ρόλοι μου προσέδωσαν μια στάμπα της προσβάσιμης κυρίας. Ότι έχω άσχημη διαγωγή. Πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου πίστευαν ότι δεν είμαι σοβαρών ηθών, εξαιτίας των ρόλων μου. Δεν ήμουν τόσο ζωηρή όσο έδειχνα στις ταινίες μου. Οι ρόλοι μου με έκαψαν. Έχω ζήσει μιάμιση φορά τον έρωτα», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Δεν θα απέρριπτα έναν άντρα χοντρούλη, δεν θα τον προτιμούσα. Οι άνθρωποι που έχουν κιλά είναι δυστυχείς», είπε στη συνέχεια.

Επιπρόσθετα, η Μαίρη Χρονοπούλου τόνισε πως «στη ζωή μου δεν μου λείπει η διασκέδαση, αλλά η αγκαλιά και η τρυφερότητα. Η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαρασταθεί. Περίμενα αποτελέσματα εξετάσεων να δω αν είχα καρκίνο και δεν είχα κανέναν να ρωτήσει αν είμαι καλά. Ήμουν άτυχη στην ερωτική ζωή μου και δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά. Μοιραίες άτυχες στιγμές. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο θα έκανα παιδιά».

«Περιμένω να έρθει χαρά και πίστη στη ζωή μου. Περνάω μια άσχημη εποχή», κατέληξε η ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Open πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο και φύγει από τη ζωή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 


Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Μια γυναίκα έρχεται στο χωριό με άγνωστους σκοπούς

Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον σύζυγό της: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί, μόλις τον είδα είπα “κάτι συμβαίνει εδώ”»

Πέμη Ζούνη: «Δεν θα ήθελα να κάνω reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να κάνω τη θεία του;»

Keywords
Τυχαία Θέματα