Μαριάντα Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της: «Δέχτηκα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες»

H Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους όπως αποκάλυψε πρόσφατα η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Περίεργη περίοδος. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δεν έχει τύχει να το αντιμετωπίσω ξανά στην προσωπική μου ζωή. Το μοιράστηκα με την Φελίσια, γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και… μαζικά εγκεφαλικά. Μου έστειλαν πολλά σε μήνυμα. Το έψαξα γιατί είμαστε 9 χρόνια μαζί. Το λέω ξεκάθαρα γιατί είναι κάτι

που συμβαίνει. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με έριξε ξανά. Χαμός. Μου μίλησε και ο ίδιος.

Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και αν είναι, είναι σκληρό και αιτία χωρισμού, αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να είσαι κι εσύ. Το θέμα είναι ότι, όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι», είχε πει χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Οι νέες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της

Το πρωί της Τετάρτης 4/10 η Μαριάντα Πιερίδη έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη κρίση που περνάει ο γάμος της.

«Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό μου. Πάντα μου αρέσει να μιλάω και να λέω τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έχω δίπλα μου ανθρώπους, παρέα και να με στηρίζουν. Ή αν διαφωνούν μαζί μου να μου πουν “εκεί είσαι λάθος”. Δέχτηκα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες», ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Και συνέχισε: «Είδα πόσα πράγματα συμβαίνουν γύρω μας. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ο γιος μου είναι πολύ καλύτερα από όλους εμάς και αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει. Είμαι άνθρωπος που δεν χαλάω με κανέναν τη σχέση μου. Δεν έχω κακές σχέσεις με τους πρώην μου, ούτε με τον Δημήτρη. Δεν μπορώ να κρυφτώ και δεν θέλω κιόλας».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Μια γυναίκα έρχεται στο χωριό με άγνωστους σκοπούς

Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον σύζυγό της: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί, μόλις τον είδα είπα “κάτι συμβαίνει εδώ”»

Πέμη Ζούνη: «Δεν θα ήθελα να κάνω reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να κάνω τη θεία του;»

Keywords
Τυχαία Θέματα