Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη»

Μάχη με τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα δίνουν για δέκατη συνεχόμενη ημέρα όλες οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, οι οποίες, όπως ανέφερε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός, «επιχειρούν αδιάλειπτα σε όλα τα μέτωπα».

Η Μαίρη Συνατσάκη, όπως και πολλοί άλλοι χρήστες των social media, κάνει συνεχώς αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram

με λογαριασμούς στους οποίους μπορεί να απευθυνθεί ο κόσμος για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους, αλλά και τα ζώα.

Μέσω ενός νέου story στο προφίλ της, η επιχειρηματίας ζήτησε συγγνώμη από τους followers της που δεν μπορεί να αναδημοσιεύει συχνά νέες αναρτήσεις για άμεση ανάγκη, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό της μήνυμα για δυσάρεστα συμβαίνουν στην χώρα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη

«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά που “ξανά” συμβαίνουν… και ζητάω συγγνώμη που δεν ανεβάζω, όπως πάντα, όλες τις πληροφορίες που μου στέλνετε και όσα μπορώ από τα accounts που ακολουθώ, αλλά λόγω της μικρής, δεν έχω την δυνατότητα να παρακολουθώ τόσο στενά αυτά τα updates αναγκών στηρίζονται πολύ στην άμεση και έγκαιρη δημοσίευση. Αλλιώς απλά μπερδεύετε το έργο των εθελοντών», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη», ήταν το σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη στο τέλος των αναρτήσεων, την ώρα που υπάρχει τριήμερο εθνικό πένθος στις ένοπλες δυνάμεις για τους πιλότους που έχασαν τη ζωή τους στην Κάρυστο.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκίνησε γυρίσματα για το «Shopping Star»

Sinead O’Connor: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατό της

Στέφανος Τσιτσιπάς: Συγκινεί η ανάρτηση για τα γενέθλια του αδερφού του, Πέτρου

Keywords
Τυχαία Θέματα