Υπερήφανη μαμά η Νατάσα Ράγιου! Ο γιος της αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

Αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή ημέρα στη Νατάσα Ράγιου, καθώς ο γιος της πήρε το πτυχίο του! Ο Φάνης Μεντζελόπουλος αποφοίτησε από το University of Portsmouth του Ηνωμένου Βασιλείου και έτσι πλέον είναι και επίσημα Μηχανολόγος Μηχανικός.

Η Νατάσα Ράγιου, που όλα αυτά τα χρόνια των σπουδών του βρισκόταν στο πλάι του και τον στήριζε, δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από το πλευρό του αυτή την ημέρα. Η δημοσιογράφος είναι μια πολύ υπερήφανη μητέρα και σήμερα καμάρωσε συγκινημένη τον γιο της να παραλαμβάνει το πτυχίο του.

Την

αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με τον γιο της. Μαμά και γιος ποζάρουν στα σκαλιά του Πανεπιστημίου μετά το τέλος της τελετής της ορκωμοσίας και είναι πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμά του!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Ragiou (@natasa_ragiou)

«Αγόρι μου….Mechanical Engineer», έγραψε η Νατάσα Ράγιου στην ανάρτησή της.

Φωτογραφίες από την ορκωμοσία του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του και ο ίδιος ο Φάνης Μεντζελόπουλος, μιας και πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή για την πορεία του. Όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν οι ευχές και τα μηνύματα αγάπης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanis Mentzelopoulos (@fanismentzelopoulos)

Να σημειωθεί πως ο Φάνης Μεντζελόπουλος είναι ο γιος που απέκτησε η Νατάσα Ράγιου από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Μεντζελόπουλο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1999, ωστόσο κάποια χρόνια αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Ragiou (@natasa_ragiou)

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

 Αλέξανδρος Τζόρβας: Μάζεψε σκουπίδια από τη θάλασσα μαζί με τα παιδιά του

 Χριστίνα Παππά: Η σέλφι με τη μητέρα της, μετά την περιπέτεια της υγείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα