Μαρία Ηλιάκη: Στη θάλασσα με τη 2χρονη κόρη της, Κατερίνα

Η Μαρία Ηλιάκη από τον Μάιο του 2021 είδε τη ζωή της να αλλάζει, καθώς γεννήθηκε η κόρη της, καρπός του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη! Πριν από δύο μήνες, το ζευγάρι γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια της μικρής Κατερίνας και σίγουρα αυτά αποτελούν τα καλύτερα που έχει περάσει έως τώρα στη ζωή του.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη. Μπορεί οι πρώτες ημέρες τους στο νησί να ήταν γεμάτες περιπέτειες και

αναποδιές, όμως τώρα τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά και έτσι χαίρονται τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά τα παιχνίδια με την μοναχοκόρη τους.

Μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές, όμως η γνωστή παρουσιάστρια είναι συνεπής στο Instagram και δεν παραμελεί τους διαδικτυακούς φίλους της. Έτσι, καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντάς του μια γεύση από τη ζωή τους στο νησί.

Η Μαρία Ηλιάκη χαίρεται πολύ τον ρόλο της μητέρας, παρά τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει, μιας και η Κατερίνα αποτελεί την πηγή της ευτυχίας της και φυσικά την προτεραιότητά της.

Το πρωί της Παρασκευής, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια τρυφερή και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία μαζί της. Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες στην άμμο, εκεί που σκάει το κύμα, και είναι υπέροχες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

«Το καλοκαίρι μας, γεμάτο άμμο, αλάτι, ήλιο και αγκαλιές», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Χάρης Ρώμας για Γιώργο Πατούλη: «Δεν θα διαγράψω τον φίλο μου επειδή χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο»

 Σασμός: Και επίσημα ο Βασίλης Μπισμπίκης «εισβάλλει» στη σειρά – Η ανακοίνωση του ALPHA

 James Καφετζής: Παραλίγο να πέσει θύμα κλοπής μπροστά στα μάτια του – Το απίστευτο περιστατικό

Keywords
Τυχαία Θέματα