Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει το εσωτερικό του δωματίου της κόρης της

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής βιώνουν την απόλυτη ευτυχία πλάι στην κόρη τους, Όλιβια, η οποία ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2022.

Η ζωή των δυο γονιών από τότε άλλαξε προς το καλύτερο και κάθε μέρα που περνά χαίρονται να βλέπουν την μικρή τους πριγκίπισσα να μεγαλώνει.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι λάτρης των

social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερά στιγμιότυπα με την κoρή της.

Η φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο της Ολίβιας

Σήμερα (1/8), η επιχειρηματίας και influencer δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από μια γωνία του παιδικού δωματίου της μικρής.

Όπως μπορείτε να δείτε, το δωμάτιο της Ολίβιας είναι γεμάτο με λούτρινα αρκουδάκια, παιχνίδια και παιδικά παραμύθια.

Σε συνέντευξή της από λίγο καιρό, η Μαίρη Συνατσάκη είχε δηλώσει πως θα αφήσει το παιδί της να επιλέξει μόνο του το κοινωνικό φύλο του, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media και κυρίως στο Twitter.

«Όταν εκφράζω μια άποψη, όπως η προηγούμενη, ότι θα αφήσω το παιδί μου να διαλέξει το κοινωνικό φύλο του, ακούω σχόλια που λένε ότι “άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και έχει γίνει μάνα αυτή”, “κρίμα το καημένο το παιδί”. Αυτό είναι μια καινούργια πίστα χολής που πονάει…

Δεν ξέρω πως να το πω… Κανένας δεν ξέρει τι έχω περάσει για να γίνω μάνα και επειδή εμένα – η δική μου πρόθεση, είναι αγάπης και αποδοχής, δεν καταλαβαίνω που χωράει το μίσος αυτό. Είναι εντάξει για εμένα. Δεν θα κάνω αυτό το log in στη ζωή μας», είχε αναφέρει σε on camera δηλώσεις της η Μαίρη Συνατσάκη, δίνοντας τη δική της απάντηση για τον σάλο που προκλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: 

Άντζελα Δημητρίου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την νεογέννητη εγγονή της

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Συγκινεί ο ηθοποιός -«Δύο χρόνια χωρίς εσένα, δύο χρόνια πιο κοντά σου»

Ο Χρήστος Φερεντίνος στον ΣΚΑΪ -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα