Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι, δεν θέλω να διαβάζω τέτοια μηνύματα»

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει καθημερινή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αυτή

τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο προφίλ της μια σειρά από βίντεο, μέσα από τα οποία μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται το τελευταίο καιρό και αφορούν, παιδάκια, δύσκολους τοκετούς και θέματα εγκυμοσύνης που της προκαλούν άγχος και αγωνία. Η επιχειρηματίας τοποθετήθηκε για τα συγκεκριμένα μήνυμα, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει να απαντήσει σε αυτά και να τα σχολιάσει.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220916232827_videoplayback-1.mp4

«Αν σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντάω κάτι ή με κάποια αναδημοσίευση, ιδανικά θα ήθελα να μην τα έχω διαβάσει κι εγώ, όχι για πάντα, μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι και είναι όλα καλά. Να μην έχω όλη αυτή την αγωνία και το άγχος. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε πράγματα αλλά δεν αντέχω να ακούω για πολύ δύσκολους τοκετούς, επικίνδυνους, τέτοια θέματα υγείας, αυτή τη στιγμή», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Βραδινή έξοδος λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους -Φωτογραφίες

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ευχαριστώ τους δεκάδες ανθρώπους που σταμάτησαν σήμερα να με βοηθήσουν»

Μιχάλης Σαράντης: Αποκάλυψε on air ότι θα γίνει μπαμπάς -Γεννάει σε λίγες μέρες η Μαίρη Μηνά

Keywords
Τυχαία Θέματα