Μακιγιάζ και υψηλές θερμοκρασίες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να παραμείνει το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα κι εσείς θέλετε το μακιγιάζ σας να είναι άψογο και στη θέση του για ώρες. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα προϊόντα που “λιώνουν” με αποτέλεσμα λίγο πριν το μεσημέρι το δέρμα σας να γυαλίζει και να μην υπάρχει ίχνος blush, σκιάς ή κραγιόν.

Το bronzer είναι αόρατο και πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Ανέφικτο φυσικά μιας και δεν γίνεται στη μέση της μέρας να κάνετε ντεμακιγιάζ και να απλώσετε και πάλι όλα τα προϊόντα.

Οι ειδικοί γνωρίζουν τον τρόπο να παραμείνει το make up στη θέση του λαμπερό και δροσερό. Και

φυσικά τον αποκαλύπτουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε πιστά τις συμβουλές τους.

Όλα έχουν να κάνουν με την περιποίηση και τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων. Η σωστή ενυδάτωση είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα. Δεν το παραβλέπετε ποτέ. Το Καλοκαίρι καλό είναι να λέτε ΝΑΙ σε μια απαλή φόρμουλα σε μορφή τζελ που δεν βαραίνει την επιδερμίδα.

Στη συνέχεια καλό είναι να επιλέξετε μια long lasting βάση σε ρευστή μορφή. Όσον αφορά στο blush μπορείτε να εφαρμόσετε αρχικά ένα σε κρεμώδη μορφή και στη συνέχεια το κλασικό, αγαπημένο σας.

Primer και πάλι primer: Σας το λέμε εδώ και καιρό πως είναι το προϊόν που θα σας σώσει. Οι make up artists επιμένουν πως πρέπει να το χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά το Καλοκαίρι είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο.

Δημιουργεί τον κατάλληλο καμβά και κρατά όλα τα προϊόντα που ακολουθούν σταθερά.

Fenty Beauty Filtr Instant Retouch Primer 

Giorgio Armani Beauty Maestro UV Skin Defense Primer SPF 50

Setting Powder: Είναι επίσης το προϊόν-κλειδί για τη σταθερότητα. Διάφανη, απαλή και τέλεια ακόμη και για τις πιο ζεστές ημέρες. Την απλώνετε με ένα μεγάλο πινέλο.

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Nars Light Reflecting Setting Powder

Setting Spray: Το τελευταίο και εξίσου σημαντικό βήμα στο make up. Είναι εκείνο που θα το φιξάρει και δεν θα επιτρέψει να εξαφανιστεί ακόμη κι αν χορεύετε όλη τη νύχτα. Μπορείτε να το απλώστε σε καθαρή επιδερμίδα αρχικά και στη συνέχεια αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας.

Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray

Διαβάστε ακόμη:

Η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει τα 3 λάθη που κάνετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης!

Δείτε πως θα στολίσετε τον κότσο σας με το αγαπημένο σας μαντήλι (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα