Δείτε τα κραγιόν με τέλειο άρωμα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Το κραγιόν είναι το προϊόν που βρίσκεται μόνιμα στο νεσεσέρ σας. Το έχετε πάντα μαζί σας προκειμένου να χαρίσετε φως σε ολόκληρο το πρόσωπο κάθε φορά που νιώθετε πως είστε χλωμή και άτονη. Μια πινελιά αρκεί.

Παράλληλα όμως έχετε περισσότερες απαιτήσεις. Θέλετε επίσης να ενυδατώνει τα χείλη, να τα θρέφει και να χαρίζει μια φυσική, απαλή λάμψη. 

Εμείς σας έχουμε τα 3 κραγιόν που προσφέρουν όλα αυτά συν 1: Έχουν τέλειο άρωμα που θυμίζει τις αγαπημένες σας εσάνς.  Δείτε τα στη συνέχεια και επιλέξτε εκείνο που

θα αποκτήσετε:

Kilian Le Rouge Parfum, Aphrodisiac Rouge: Όταν ο Kilian Hennessy δημιούργησε τη σειρά κραγιόν άλλαξε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το αγαπημένο μας προϊόν.

Αφού εκτός από μια χρωματική γκάμα που καλύπτει όλες τις γυναίκες χάρισε και ένα τέλειο άρωμα από άνθος πορτοκαλιάς, marshmalow και τριαντάφυλλο που αφήνουν την ωραιότερη εσάνς στα χείλη. Παράλληλα παραμένουν σταθερά για ώρες, προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία και ένα υπέροχο φινίρισμα.

Infallible Pro Matte Les Chocolats Scented Liquid Lipstick, Box o Chocolate: Πρόκειται για μια σειρά κραγιόν σε ρευστή μορφή που χαρίζουν έντονο χρώμα και λάμψη στα χείλη. Απλώνεται με μία κίνηση και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα που θυμίζει λαχταριστή σοκολάτα.

Το σίγουρο είναι πως θα βρείτε την κατάλληλη απόχρωση για εσάς αφού η χρωματική γκάμα κινείται από το nude beige μέχρι το σκούρο καφέ.

Too Faced Peach Kiss Moisture Matte Long Wear Lipstick, Stop Traffic: Ένα σταθερό ματ κραγιόν που παραμένει αναλλοίωτο για ώρες προσφέροντας το πιο δυνατό χρώμα και απίθανο άρωμα από ροδάκινο και σύκο.

Τα δύο συγκεκριμένα συστατικά προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση στα χείλη και μια υπέροχη, καλοκαιρινή εσάνς. Αν θέλετε ένα απαλό φινίρισμα μπορείτε να απλώσετε μετά το κραγιόν ένα lip balm.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα στολίσετε τον κότσο σας με το αγαπημένο σας μαντήλι (video)

Εξαφανίζει η οδοντόκρεμα τα σπυράκια; Οι ειδικοί απαντούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα