Μάκης Πουνέντης: «Πήρα τη Φαίη για να της προτείνω αλλά δεν το σήκωσε» – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ο Μάκης Πουνέντης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς το όνομά του έχει ακουστεί για τη θέση του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του OPEN τα Σαββατοκύριακα.

Η κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» συνάντησε τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και εκείνος ανέφερε πως ακόμα βρίσκονται σε στάδιο συζητήσεων, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες. Ο ίδιος τόνισε πως θέλει να κάνει κάτι στην τηλεόραση για το οποίο δεν θα ντρέπεται μετά, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τη Φαίη.

Σε ερώτηση για το ποια παρτενέρ θα

ήθελε να έχει στο πλευρό του στην τηλεόραση, ο Μάκης Πουνέντης αποκάλυψε πως μέσα στο καλοκαίρι τηλεφώνησε στη γνωστή παρουσιάστρια, όμως εκείνη δεν του απάντησε ποτέ. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής είπε:

«Το καλοκαίρι πήρα μία – δύο φορές τη Φαίη τηλέφωνο για να της προτείνω. Δεν μου απάντησε ούτε στο τηλέφωνο, αυτό λέγεται και φτύσιμο», ήταν τα λόγια του Μάκη Πουνέντη. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Δεν μου έστειλε κάποιο μήνυμα για να καταλάβω τι και πώς. Γενικά με τον Μάκη μιλάμε. Όταν ήμουν στο TV Μακεδονία ο ίδιος ήταν πολύ στα πάνω του. Τώρα απέχει από την τηλεόραση. Τότε, με στήριζε 100% χωρίς να με ξέρει. Επειδή μέσα στο καλοκαίρι μετακόμιζα, πίστευα ότι θα με έπαιρνε για να πάμε για καφέ επειδή είμαστε πλέον στην ίδια γειτονιά», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης: «Η Χριστίνα δυστυχώς δεν είναι έγκυος»

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι δηλώσεις λίγο πριν τον γάμο -«Κάποιοι παράγοντες μάς πιέζουν πολύ ψυχολογικά»

 Εβελίνα Βαρσάμη: Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη απαντά για την κατάσταση της υγείας του σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα