Σάκης Τανιμανίδης: «Η Χριστίνα δυστυχώς δεν είναι έγκυος»

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», η οποία τον «τσάκωσε» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε για το διάλειμμα που αποφάσισε να κάνει η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, από τα social media μέσα στο καλοκαίρι, απάντησε στις

φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση το World Party.

Ο Σάκης Τανιμανίδης για το διάλειμμα της Χριστίνας Μπόμπα από τα social media

«Τα social media θέλουν αρκετή δουλειά. Πολύς κόσμος που δεν ασχολείται δεν το καταλαβαίνει, βλέπει μια φωτογραφία και λέει “α είναι εύκολο”. Αν θέλεις να έχεις ένα δυνατό λογαριασμό, θέλει δουλειά.

Οπότε όπως όλες οι δουλειές και αυτό εδώ θέλει το διάλειμμά του.Ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα το έκανε. Εγώ δεν νομίζω να κάνω διάλειμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά στις φήμες εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν μέσα στο καλοκαίρι με αφορμή την απόφαση της Χριστίνας Μπόμπα να απέχει από τα social media. Ο παρουσιαστής τις διέψευσε, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του στο μέλλον.

«Το επιβεβαίωσε η Χριστίνα, δυστυχώς δεν είναι έγκυος. Σίγουρα θα θέλαμε άλλο ένα παιδάκι. Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αλλά θα το θέλαμε πολύ. Περισσότερα παιδιά είναι παραπάνω ευτυχία», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στο Dragons’ Den αλλά και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει το World Party.

«Το Dragons’Den θα παίξει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το World Party είναι μια εκπομπή η οποία θέλει πάρα πολύ χρόνο και θέλει να αφοσιωθείς σε αυτό και σε αυτή τη φάση με οικογένεια, επιχειρήσεις, παιδιά, εκπομπές, δεν ξέρω αν χωράει. Σαν πρόθεση όμως, μου λείπει πολύ. Το World Pary είναι Σάκης και Γιώργος, Γιώργος και Σάκης σε περίπτωση που γίνει ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για τις κόρες της και τον σύζυγό της -«Δεν θα προσπεράσω κάτι που μπορεί να επηρεάσει την σχέση μου με τον Δημήτρη»

Ανδρέας Φουστάνος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ούτε στην ίδια τη σύζυγό μου δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα