Μαντώ Γαστεράτου: Περιπέτεια υγείας για την οκτώ μηνών κόρη της -«Τρέχαμε σε νοσοκομεία, άυπνοι και ταλαιπωρημένοι»

Τον Αύγουστο του 2022, η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, αφού ήρθε στη ζωή η κόρη τους που θα πάρει το όνομα Κυβέλη!

Από εκείνη την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η μικρή τους πριγκίπισσα, η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε. Το ζευγάρι έχει άκομη έναν γιο, τον 2,5 ετών Γιώργο που αγαπά πολύ την μικρή του αδερφή και παίζει μαζί της όλη την ώρα!

View this post on Instagram

A post shared by MADARA CHANNEL (@madogasteratou)


Η Μαντώ Γαστεράτου

που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και διάφορους προβληματισμούς της, αυτή τη φορά αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι οι προηγούμενες ημέρες ήταν δύσκολες για εκείνη, καθώς η οκτώ μηνών κόρη της κόλλησε μια βαριά ίσωση, με αποτέλεσμα να πάνε ακόμη και στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ραδιοφωνικός παραγωγός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να πηγαίνει βόλτα την μικρή κυβέλη μέσα στο καροτσάκι της και αποκάλυψε ευτυχώς ότι η κόρη της πέρασε τα δύσκολα και είναι πλέον καλά στην υγεία της.

View this post on Instagram

A post shared by MADARA CHANNEL (@madogasteratou)


«Καλημέρα. Επιτέλους καλημέρα! Μετά από μερικές δύσκολες και απαιτητικές ημέρες που τρέχαμε σε νοσοκομεία, άυπνοι και ταλαιπωρημένοι, εξαιτίας μιας βαριάς ίωσης που κόλλησε η Κυβέλη, χαμογελάμε και παίζουμε!

Είναι απίστευτο πως ξεπλένονται όλες οι ταλαιπωρίες όταν τα βλέπουμε υγιή και χαρούμενα! Αφήνω το λιονταράκι μου να κοιμηθεί κάτω από την ηλιαχτίδα που την λούζει και τον αδερφό της να την προσέχει», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου στην εν λόγω ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

Εύα Καϊλή: Πότε βγαίνει από τη φυλακή

Γνωστός Έλληνας έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει: «Για μένα αυτό ο κύκλος έκλεισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα