Μάρα Δαρμουσλή: «Για εμένα είναι σαν να ζω μια δεύτερη ζωή με το μωρό»

Το πρωί της Παρασκευής (17/02), στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μάρα Δαρμουσλή στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαμά-δες» και την Τζένη Θεωνά.

Η Μάρα Δαρμουσλή αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στον δεύτερο γιο της, λέγοντας πως μετά τον ερχομό του είναι σαν να ζει μια δεύτερη ζωή.

«Είναι μια δεύτερη ζωή κανονικά από την αρχή. Τα είχα ξεχάσει όλα, δεν ήξερα πως ήταν. Ο μεγάλος είχε σταματήσει να με φωνάζει και πολλά “μάνα” και τέτοια, οπότε

ξαφνικά βλέπω κάποιον που με θέλει και δε μπορεί χωρίς εμένα.

Όταν είσαι στο απόγειο της δουλειάς σου, γιατί εγώ τον μεγάλο μου γιο τον Άγγελο τον έκανα όταν ήμουν στο ζενίθ με το μόντελιγνκ, έπρεπε να φύγω στους 3 μήνες Παρίσι… Αυτό μου άφησε ένα τραύμα. Διακόπηκε αυτή η σχέση πάρα πολύ βίαια και απότομα και αυτή τη στιγμή με τον Μιχάλη το έχω πάρει πολύ ζεστά και είμαστε αυτοκόλλητοι», εξομολογείται η Μάρα Δαρμουσλή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο πρώτος της γιος όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδελφάκι.

«Ο Άγγελος όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι με κοίταξε με το πολύ ωραίο χαμόγελό του, γεμάτο κυνικότητα, και λέει, “δε περίμενες λίγο ακόμα να σου κάνω εγγονάκι”», αναφέρει η Μάρα Δαρμουσλή στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: Θηλάζει την κόρη της μέσα στο αυτοκίνητο -Φωτογραφία

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η ανάρτηση-«καρφί» για το «Survivor All Star» -«Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»

First Dates: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την εκπομπή της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Keywords
Τυχαία Θέματα