Μαρία Αντωνά: Ενοχλημένη με σχόλιο εγκυμοσύνης -Η απάντηση για τα κιλά που πήρε

Η Μαρία Αντώνα πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σχόλιο που δέχτηκε στο προφίλ της, το οποίο την ενόχλησε.

«Eίσαι έγκυος, το μωράκι θα είναι κοριτσάκι γιατί το πρόσωπό σου αγρίεψε», ήταν το σχόλιο που δέχτηκε η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν είναι έγκυος και ανέφερε ότι θεωρεί άκομψο να βομβαρδίζεται μια γυναίκα από ερωτήσεις σχετικά με το αν περιμένει παιδί ή όχι. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει μια ορμονική διαταραχή και για αυτό

το λόγο έχει πάρει δύο κιλά.

«Δεν είμαι έγκυος, παιδιά. Πόσο μάλλον δεν περιμένω κοριτσάκι. Θεωρώ άκομψο να βομβαρδίζεται μια γυναίκα από ερωτήσεις σχετικά με το αν περιμένει παιδί ή όχι πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει ή όχι, πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει και όταν μπορεί να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ορμονικό πρόβλημα ή απλώς να έχει φάει λίγο παραπάνω.

Προσωπικά αντιμετωπίζω μια ορμονική διαταραχή με μια μικρή ελάχιστη αύξηση βάρους αυτής των 2 κιλών που είναι θέμα χρόνου να ισορροπήσει», έγραψε η Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να μην ακούει άλλο τον Αντώνη Ρέμο»

Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης

Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τύχει να επιλέξω άτομο και να πω “αν δε σε είχα διαλέξει θα έλεγα ότι σε έφεραν με το ζόρι, σαν εξυπηρέτηση”»

Keywords
Τυχαία Θέματα