Μαρία Μπακοδήμου: Η επική αντίδραση όταν την αποκάλεσαν «γιαγιά» στον αέρα της εκπομπής της

Με αφορμή τη συνέντευξη του Γιώργου Χριστοδούλου, ο οποίος μίλησε για τον γάμο του σε ηλικία 23 ετών, η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο γιο της, Άρη, ο οποίος βρίσκεται στην ίδια ηλικία.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δήλωσε σοκαρισμένη με την αποκάλυψη του ηθοποιού, καθώς σκέφτηκε τον γιο της που θα μπορούσε και εκείνος σήμερα να είχε τη δική του οικογένεια. «Εγώ αλλού έμεινα, ότι παντρεύτηκε 23 ετών και σκέφτομαι ότι ο γιος μου είναι 23. Μη μου έρθει τίποτα, παιδιά δεν μπορώ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Γιαγιά. Γεια σου

γιαγιά», της είπε τότε με χιούμορ η Νάνσυ Παραδεισανού, με την Μαρία Μπακοδήμου να απαντά με χιούμορ στη νέα της συνεργάτιδα: «Εσύ δεν έχεις περάσει ακόμα το διάστημα του τσεκαρίσματος. Έχεις υπογράψει;».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι «ο γιος μου έχει σχέση, δεν με νοιάζει το γιαγιά, ευλογία είναι και χαρά μου, να έχω και μωρά, δεν μπορώ όμως… τόσο νέο παιδί, δηλαδή σοκάρομαι. Είναι πολύ εύκολο να πάρεις μια απόφαση, που μετά από λίγο ναι αισθανθείς ότι δεν ήταν η καλύτερη για εσένα και ήσουν ανώριμος. Δεν έχεις χορτάσει από άλλα πράγματα».

Διαβάστε ακόμα:

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα -«Λυπάμαι…»

Ιωάννα Τούνη: Πρόταση – έκπληξη για την παρουσίαση ενός πρωτότυπου show μετά τη γέννηση του γιου της

Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της -Της έκλεισε το τηλέφωνο on air

Keywords
Τυχαία Θέματα