Μαρία Μπακοδήμου: «Λύγισε» για τον σεισμό στην Τουρκία – «Δεν το αντέχω, είναι πολύ δύσκολο»

Η σεισμός στην Τουρκία και τη Συρία έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη και σοκ, αφού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους ενώ, παράλληλα, καταστράφηκαν περιουσίες, αφήνοντας κόσμο άστεγο. Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Γεια σου», η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδας της ασχολήθηκαν με το θέμα που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η

γνωστή παρουσιάστρια είναι σοκαρισμένη από το μέγεθος της καταστροφής και τις συνέπειές της. Μτάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ τις σκέψεις που έκανε ένα βράδυ που επέστρεψε σπίτι της μετά τη δουλειά. Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Παιδιά δεν ξέρω, όσες φορές και να πέσω πάνω σε ένα τέτοιο ρεπορτάζ, δεν το αντέχω. Είναι τόσο δύσκολο γιατί σκέφτεσαι και το μετά. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που έφυγαν, είναι αυτοί που έμειναν. Είναι στο κρύο χωρίς σκηνές, στον δρόμο, είδα κάποιους που κοιμόντουσαν μέσα στα χαλάσματα πάνω στο μαξιλάρι τους», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Και συνέχισε: «Πήγα σπίτι μου πριν από λίγες μέρες, την ώρα που βγήκα από το μπάνιο, ένιωσα ενοχή γιατί έχω όλα αυτά που αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αυτή τη στιγμή. Συνήλθα απ’ αυτό το ενοχικό, κατάλαβα πως ανά πάσα στιγμή, όλα μπορούν να ανατραπούν».

Τέλος, έστειλε το δικό της μήνυμα στο κοινό: «Γι’ αυτό πρέπει ν να χαιρόμαστε αυτά που έχουμε. Πρέπει να ζούμε τη ζωή μας και να χαιρόμαστε. Η επόμενη ημέρα είναι πολύ δύσκολη, δεν έχουν να φάνε».

Διαβάστε ακόμα:

 Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμα που της έστειλε ο Πέτρος Φιλιππίδης

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει πρωινό

 Φαίη: Το «The Voice», το «Survivor All Star» και η σχέση με τον πρώην συνεργάτη της, Βασίλη Νομικό

Keywords
Τυχαία Θέματα