Μαρία Μπακοδήμου σε Ελεονώρα Μελέτη για τα «κακά παιδιά» της τηλεόρασης: «Αφού άνοιξες την πόρτα, κάνε ένα βήμα να μιλήσεις»

Μια από τις προηγούμενες ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε την απορία της στον αέρα του «Mega Καλημέρα» για τον λόγο που δεν ξεσκεπάζονται όσοι έχουν κακή συμπεριφορά στην τηλεόραση.

«Τελικά παιδιά, έχει κακά παιδιά η τηλεόραση; Έλα μέχρι και οι τεχνικοί μας μιλάνε. Ερώτηση. Φεύγοντας στους τίτλους θα βάλω ένα φιτίλι. Αφού υπάρχουν κακά παιδιά και μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ποια είναι, ο κόσμος γιατί τα θεωρεί καλά παιδιά; Όλοι οι υπόλοιποι

γιατί δεν τους ξεσκεπάζουν;», αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Πολλές φορές έχω βγει έξω στον κόσμο -όλοι ξέρουμε ποιοι και ποιες είναι τα κακά παιδιά στην τηλεόραση- και έχω βρει να μου λένε αχ ο τάδε ή η τάδε τι καλό παιδί, τι γλυκιά; Λέω από μέσα μου που να ήξερες. Αχ και βαχ. Με αυτά τα βογγητά θέλω να σας αφήσω», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Mega.

Η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της για τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

Η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της στο «Γεια σου» σχολίασαν τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη, με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα να παίρνει πρώτος τον λόγο και να αναφέρει: «Έχει πέσει κανείς από τα σύννεφα ότι υπάρχουν κακά παιδιά στην τηλεόραση; Ίσως επειδή στην τηλεόραση υπάρχει μια φιλοδοξία παραπάνω. Όλοι έχουμε συνεργαστεί με ανθρώπους που μπροστά σου είναι γλυκύτατοι και μόλις φύγουν από το δωμάτιο μαθαίνεις ότι έχουν πει τα χειρότερα».

«Εγώ ξέρω πού αναφέρεται η Ελεονώρα, σε ποιο κακό παιδί. Είναι συγκεκριμένη κατάσταση, είναι κάτι που στον χώρο είναι γνωστό λίγο-πολύ», σχολίασε στη συνέχεια η Νάνσυ Παραδεισανού, με τη Μαρία Μπακοδήμου να σημειώνει: «Κι εμένα πάει κάπου το μυαλό μου».

«Η προσωπική ατζέντα του καθενός και το πώς θα κρίνει κάποιος είναι οκ, συμβαίνει. Για μένα είναι υποκριτικό να βγάζεις το πρόσωπο του καλύτερου ανθρώπου στη γη, που θα σώσεις όποιον κατατρεγμένο υπάρχει, και οι άμεσοι συνεργάτες σου να υποφέρουν σε κάθε αναπνοή σου», πρόσθεσε η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Χρειάζεται ψυχική δύναμη, όταν αισθάνεσαι ότι κάπου δεν σε σέβονται, να πεις ότι θα βρω να κάνω μία άλλη δουλειά. Ό,τι εισπράττουμε, το σωματοποιούμε», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Όταν η Νάνσυ Παραδεισανού ενημέρωσε πως η Ελεονώρα Μελέτη παρακολουθεί την εκπομπή και τους στέλνει χαιρετισμούς, η Μαρία Μπακοδήμου της έστειλε ένα μήνυμα: «Αχ, Ελεονώρα, έχεις ανοίξει ένα μέτωπο… σ’ αγαπάμε αλλά αφού την άνοιξες αυτή την πόρτα, κάνε ένα βήμα να το πεις, γιατί έχει γίνει όλο ένα σύννεφο, μαυρίλα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 04:15′

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης: «Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου»

Στέφανος Κασσελάκης: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό του -«Είμαι τυχερός που είναι στο πλευρό μου, μακάρι να τον κάνουμε σύντονα Έλληνα πολίτη»

Μαρία Μπακοδήμου: Έξαλλη με τη Super Κική -«Ένιωσα λες και είμαστε χωματερή»

Keywords
Τυχαία Θέματα