Μαρία Μπέη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στέλνει το δικό της μήνυμα -«Επειδή μου το ζητήσατε»

H Μαρία Μπέη φέτος μπήκε για δεύτερη φορά στο «MasterChef» και κατάφερε να στεφθεί νικήτρια, κατακτώντας το χρηματικό έπαθλο και τον μαγειρικό τίτλο.

Η νικήτρια του reality μαγειρικής είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της.

Σε πρόσφατο story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μπέη απαθανατίστηκε χωρίς

μακιγιάζ και φίλτρα.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια και μέσα στο παιχνίδι, θέλει να είναι πάντα περιποιημένη και σπάνια εμφανίζεται άβαφη.

Αυτή τη φορά η ίδια έκανε την εξαίρεση, καθώς της το ζήτησαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

«Επειδή μου το ζητήσατε… Χωρίς makeup και χωρίς φίλτρα. Κορίτσια, ξέρω ότι πολλές εδώ μέσα έχετε κόμπλεξ με την εμφάνισή σας, αλλά μια μέρα θα τα αφήσετε όλα πίσω… αρκεί να αγαπήσετε τον εαυτό σας όπως είναι. Όλες είμαστε μοναδικές», έγραψε η ίδια στο post της.

Η μέρα που η Μαρία Μπέη εμφανίστηκε άβαφη στο «MasterChef»

Σε ένα από τα γυρίσματα του reality μαγειρικής, η Μαρία Μπέη εμφανίστηκε άβαφη και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους κριτές. «Μαρία σήμερα έχεις βαφτεί πολύ λιγότερο. Είσαι πολύ πιο όμορφη», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς στην Μαρία Μπέη, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει: «Προχθές στην εξωτερική δοκιμασία που τρώγαμε μεταξύ μας, πετυχαίνω το Μαράκι στο πρωινό. Φόραγε τα μεταξωτά της, είχε βγει κυρία. Περιποιημένη πολύ, αλλά ήταν άβαφη. Πρέπει να πω πως είσαι όμορφη ούτως ή άλλως, άβαφη όμως είναι πολύ πιο όμορφη. Σήμερα δεν έχει ούτε make up, ούτε κουρτίνες στα μάτια».

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19/7

Χρήστος Βαλαβανίδης: Η στιγμή που έφτασε κοντά στον θάνατο και ο συνάδελφος που του έσωσε τη ζωή

Στέλιος Μαλακόπουλος: «Θεωρούνταν απίστευτο με διπλό ακρωτηριασμό να πηδήξεις πάνω από 7 μέτρα και εγώ κατέρριψα τη θεωρία»

Keywords
Τυχαία Θέματα