Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Η Μαρία Ηλιάκη αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελβετία μαζί με την ενός έτους κόρης της με τον Στέλιο Μανουσάκη, Κατερίνα. Η παρουσιάστρια πέρασε όλο τον χειμώνα στην Ελλάδα λόγω των υποχρεώσεών της στην εκπομπή «Τι λες τώρα», η οποία, βέβαια, ολοκλήρωσε τον κύκλο της.

Έτσι, η Μαρία Ηλιάκη άδραξε την ευκαιρία και επισκέφτηκε τον σύζυγό της στην Ελβετία προκειμένου να περάσουν μαζί ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της. Η οικογένεια είναι ξανά μαζί μετά από αρκετό καιρό, γεγονός

που όλοι απολαμβάνουν!

Προς το παρόν, η Μαρία Ηλιάκη δεν γνωρίζει, αν θα βρίσκεται ή όχι στην τηλεόραση τη νέα σεζόν, γεγονός που αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, όταν τους ζήτησε να της στείλουν τα ερωτήματά τους. Η λίστα με τις ερωτήσεις ήταν μεγάλη, με την παρουσιάστρια να απαντάει με ειλικρίνεια σε όσο το δυνατόν περισσότερες.

Ακόμα, η Μαρία Ηλίακη εξομολογήθηκε πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και πόσο καιρό χρειάστηκε το σώμα της για να επανέλθει. «15 κιλά και επανήλθα σε ένα εξάμηνο», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Κωστής Μαραβέγιας: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που ήθελε να τον παντρευτεί!

 Σασμός: Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει αν ο Φραγκιαδάκης θα παντρευτεί τη Μαρίνα

 Στέφανος Τσιτσιπάς: Η νέα ανάρτηση που προκάλεσε θυελλώδεις αντιδράσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα