Μαρία Ηλιάκη: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα αρκετές φορές»

Τη  Μαρία Ηλιάκη υποδέχτηκε η Τζένη Θεωνά στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ! Οι δύο γυναίκες είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τη μητρότητα και την καθημερινότητα με τα παιδιά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της ήταν πολύ δύσκολη και χρειάστηκε, μάλιστα, να νοσηλευτεί τους πρώτους μήνες της κύησης.

Η Μαρία Ηλιάκη μιλά για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος δεν το πίστευα! Είχα μια χαρά γι’ αυτό που θα έρθει αλλά εγώ είδα την εγκυμοσύνης ως project,

όπως βλέπω όλα τα πράγματα στη ζωή μου. Είμαι στρατιώτης. Ήξερα πως από την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος μέχρι να γεννήσω οφείλω να τα κάνω όλα σωστά.

Προσπάθησα γιατί είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Είχα πολλούς εμετούς – αυτό λέγεται υπερέμεση – και νοσηλεύτηκα 3-4 φορές. Μέχρι τον 6ο μήνα είχα εμετούς κι όλοι μου έλεγαν ότι θα σταματήσει στους 3 αλλά δε σταμάτησε», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια για την εγκυμοσύνη της.

Σχετικά με τους δύο γιατρούς που είχε και τις φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτεί, η Μαρία Ηλιάκη δήλωσε: «Είχα έναν γιατρό στην Ελλάδα και τον Στέλιο που ήταν στην Ελβετία. Εγώ, όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, ήμουν στην Ελλάδα. Αυτούς τους τρεις μήνες που δεν μπορούσα να ταξιδέψω και ήμουν ξαπλωμένη με τους ορούς, νοσηλευόμουν με τον γιατρό που είχα στην Ελλάδα.

Τους έπαιρνα τηλέφωνο, τους έλεγα ότι πηγαίνω και με περίμεναν. Πήγαινα στα επείγοντα, μου έβαζαν τους ορούς και έβγαινα μετά από 4 μέρες. Οι νοσηλεύτριες με περίμεναν μια φορά τον μήνα να πάω, ήξεραν. Όταν ο γιατρός μου είπε φύγε, πήγα στην Ελβετία και έμεινα μέχρι τη γέννα».

Η Μαρία Ηλιάκη για την ημέρα που γέννησε την κόρη της

Ακόμα, η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε πως την ημέρα της γέννας ένιωσε πολύ φοβισμένη και ξέσπασε σε κλάματα παρά το γεγονός ότι είχε χαλαρή διάθεση το προηγούμενο διάστημα:

«Ήμουν πολύ φοβισμένη την ημέρα της γέννας. Ενώ ήταν προγραμματισμένη και ήμουν χαλαρή, είχα πάει κομμωτήριο την προηγούμενη ημέρα, όταν ξάπλωσα στο κρεβάτι φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν το περίμενα αυτό από τον εαυτό μου. Με έπιασε ένα τρέμουλο, έκλαιγα, φοβόμουν, δεν ξέρω τι με είχε πιάσει. Μου βγήκε μεγάλος φόβος».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Κρίση στον γάμο τους;

Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη γιαγιά της – «Στα εύκολα και στα δύσκολα»

 Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές από τον Κώστα Τσουρό μετά το τηλεοπτικό «διαζύγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα