Μαρία Ηλιάκη: Η έκκληση στους παπαράτσι – «Όταν με βλέπετε χάλια, μην με φωτογραφίζετε»

Έκκληση στους παπαράτσι έκανε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή κάποιες φωτογραφίες της που είδε στα sites, ζήτησε από τους φωτογράφους να μην τη φωτογραφίζουν, όταν τη βλέπουν χάλια.

Έχοντας διάθεση για χιούμορ και αυτοσαρκασμό, η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε το γεγονός ότι οι παπαράτσι την πετυχαίνουν με τα ίδια ρούχα και εξήγησε τον λόγο. Μετά την

μετακόμιση στα βόρεια προάστια, η ίδια επισκέπτεται καθημερινά γνωστό εμπορικό κέντρο για να πιει τον καφέ της, εκεί όπου συχνάζουν οι παπαράτσι.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, ανέφερε πως το πρωί φοράει ότι βρίσκει μπροστά της προκειμένου να βγει μια γρήγορη βόλτα για έναν καφέ με αποτέλεσμα οι φωτογράφοι να την πετυχαίνουν σε «ακατάλληλες» στιγμές. Η Μαρία Ηλιάκη έκανε τρολ για τα ρούχα της, προκαλώντας γέλιο στους followers της.

«Όπως έχουμε καταλάβει όλοι, υπάρχει πρόβλημα, διότι από τη στιγμή που μετακόμισα στα βόρεια προάστια και τον πρωινό μου καφέ τον πίσω σχεδόν κάθε ημέρα στο εμπορικό κέντρο – πετάγομαι λίγο να ξελαμπικάρω – θερμή παράκληση προς όλους τους παπαράτσι, όταν με βλέπετε χάλια, μην με φωτογραφίζετε.

Θα νομίζει ο κόσμος ότι δεν έχω άλλα ρούχα να βάλω. Έχω αλλά είναι το πρώτο πράγμα που βρίσκω μπροστά μου, το φοράω και φεύγω. Από αύριο θα αρχίσω να ανεβάζω δικά μου ρούχα για να μην νομίζετε ότι είμαι όλη μέρα με αυτά. Φοράω κι άλλα, παρόμοια αλλά άλλα. Δεν το έχω πλύνε βάλε. Κατάλαβες;

Πως την έχω πατήσει έτσι; Πότε θα ξαναγίνω το fashion icon που ήμουν; Ποτέ είναι η απάντηση», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Ζαμπούνης: «Η κοκαΐνη είναι το πιο γλυκό και ύπουλο ναρκωτικό»

 Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που στέκεται στο πλευρό του πιλότου

 Μαρία Ψάλτη: Η κόρη του Στάθη Ψάλτη αποχαιρετά τον θείο της, Γιάννη Ρώτα

Keywords
Τυχαία Θέματα