Μαρία Ηλιάκη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάπτισαν την κόρη τους ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων της στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Η μικρή έλαβε το όνομα Κατερίνα, όπως ακριβώς λένε και την πεθερά της παρουσιάστριας.

Αμέσως μετά το μυστήριο, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης διοργάνωσαν ένα πάρτι για τους καλεσμένους της σε μαγαζί των βορείων προαστίων προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τη βάπτιση

της κορούλας τους. Το ζευγάρι ήταν τρισευτυχισμένο και δε σταμάτησε να χαμογελάει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μαμά και κόρη ντύθηκαν ασορτί και φυσικά έκλεψαν την παράσταση! Όσον αφορά στην επιλογή του ονόματος και στον λόγο που η μικρή δεν πήρε το όνομα της μητέρας της, που έχει «φύγει» από τη ζωή, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε στους δημοσιογράφους, λέγοντας:

«Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Λίγες ημέρες μετά τη βάπτιση της Κατερίνας, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media μερικές φωτογραφίες από το πάρτι που ακολούθησε μετά το μυστήριο. Σε ορισμένα στιγμιότυπα η οικογένεια ποζάρει μαζί, ενώ δεν έλειψαν και τα «κλικ» με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Ευχαριστούμε για τις υπέροχες ευχές, να είστε όλοι χαρούμενοι και αγαπημένοι … Το όμορφοτερο πράγμα στον κόσμο είναι η οικογένεια! @alex_tsitouridis thank you for the memories», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Σολωμού: Στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια -Ξεσπά κατά της ίδιας αεροπορικής εταιρίας

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον σύζυγός της και η αποκάλυψη για τις σχέσεις του με τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη

Καλομοίρα: «Έχω ζηλέψει πωλήτρια ρούχων που εξυπηρετούσε τον άνδρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα