Ο επίγειος παράδεισος στη Χαλκιδική που σου υπόσχεται τις ωραιότερες διακοπές της ζωής σου!

Αν η γαλήνη, η αρμονία, η χαλάρωση και η ηρεμία είναι οι τέσσερις πρώτες λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τις διακοπές σου, τότε αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει απόλυτα.

Στις επόμενες σειρές θα διαβάσεις τα πάντα για τον ιδανικό προορισμό για σένα, το ολοκαίνουργιο Cora Hotel & Spa Resort και φυσικά θα μεταφερθείς εκεί αυτόματα μέσα από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που σου έχουμε και που σίγουρα θα χαζέψεις με κομμένη την ανάσα.

Αρχίζουμε; Το Cora Hotel

& Spa Resort είναι ένας επίγειος παράδεισος που απέχει μόλις λίγα λεπτά από το γραφικό χωριό Άφυτος στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής. Βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με απίστευτη θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Τοροναίου κόλπου και σε περιμένει, πλήρως εξοπλισμένο να σου παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα… ανέμελων διακοπών.

Η διακόσμησή του εναρμονίζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον με το bohemian-chic στοιχείο να κυριαρχεί στα 181 υπέροχα δωμάτιά του, ορισμένα εκ των οποίων διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα -μελέτησέ τα όλα και κλείσε αυτό που θα γίνει για το διάστημα του καλοκαιριού που θες το “σπίτι μακριά από το σπίτι σου”.

Οι μέρες και οι νύχτες σου στο Cora Hotel & Spa Resort θα κυλήσουν σαν νερό και θα περιλαμβάνουν:

Μια σειρά από γαστρονομικές εμπειρίες στα δύο εστιατόρια και στα τέσσερα μπαρ του στα οποία πρωταγωνιστούν οι… γευστικές ρίζες της Χαλκιδικής.

Στιγμές απόλυτης ευεξίας στο spa, ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών που θα σε οδηγήσουν σε ένα ταξίδι βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας.

Αναζωογονητικές βουτιές στην πισίνα -εκτός από αυτή που θα έχεις στο δωμάτιό σου, αν  επιλέξεις ένα από αυτά που τη διαθέτουν, όπως σου είπαμε πιο πάνω αλλά και βλέπεις στα δύο επόμενα ενσταντανέ.

Θαλάσσια σπορ και μαθήματα που θα φροντίσουν την υγεία και την φυσική σου κατάσταση -και εννοείται και επισκέψεις στο γυμναστήριο για να μην χαλάσεις το πρόγραμμά σου.

Και αφού σου αναφέραμε κάποια πράγματα κάπως… επιγραμματικά, ήρθε η ώρα να περάσουμε στις λεπτομέρειες και να σου δείξουμε τι μπορείς να κάνεις στο Cora Hotel & Spa Resort.

Επισκέψου τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου και δοκίμασε τα τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής

Τα τοπικά προϊόντα και οι θησαυροί της γαστρονομικής παράδοσης της Χαλκιδικής ήταν η απόλυτη πηγή έμπνευσης της dream team του Cora Hotel & Spa Resort για να δημιουργήσει 2 εστιατόρια που θα σε κάνουν να απολαύσεις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Εδώ η παραδοσιακή κουζίνα συναντά τις διεθνείς γεύσεις και δημιουργεί αξέχαστους συνδυασμούς για τον ουρανίσκο σου που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Συγκεκριμένα στο κεντρικό εστιατόριο GAIA θα δοκιμάσεις μια σειρά από διεθνείς και μεσογειακές γεύσεις σε πλούσια μπουφέ που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές σας επιθυμίες.

Επίσης στο OCEANA a la carte restaurant, θα ζήσεις ειδυλλιακές βραδιές με φόντο το ηλιοβασίλεμα, δοκιμάζοντας  μεσογειακές σπεσιαλιτέ στη fine dining εκδοχή τους συνοδευόμενες από εκλεκτές ετικέτες τοπικού και διεθνούς αμπελώνα.

Συμβουλή: Μην κάνεις skip τον ταραμά από αυγά μπακαλιάρου, το φρέσκο μαριναρισμένο σολομό με το τριμμένο αγριοράπανο και τα ζυμαρικά με θαλασσινά και ψάρια.

Πιες το κοκτέιλ σου ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο

Μετά το φαγητό και λίγο πριν το… σβήσιμο επίλεξε ένα από τα 4 μπαρ που διαθέτει το ξενοδοχείο, μελέτησε τον κατάλογο με τα signature κοκτέιλ -δίνουμε ψήφο επιστοσύνης στο Dirty Martini- ή παράγγειλε το αγαπημένο σου ποτό και πιες το γουλιά γουλιά απολαμβάνοντας την απαράμιλλη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Τοροναίου κόλπου.

Μια εμπειρία που αξίζει να γευτείς αφού θα την θυμάσαι τις μέρες που θα επιστρέψεις στο γραφείο, με τα ασφυκτικά deadlines και τις υποχρεώσεις και θα σε βοηθήσει να επανέλθεις γρηγορότερα στους καθημερινούς ρυθμούς σου.

Ζήσε το πιο… Wellness καλοκαίρι της ζωής σου στο Elysium Spa

Και τώρα ήρθε η ώρα να σου μιλήσουμε για το Elysium Spa που αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία την κρυφή όαση του Cora Hotel & Spa Resort. Εδώ θα βρεις εσωτερική πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρο/χαμάμ, αίθουσες θεραπείας και γυμναστήριο για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στη διάθεση και την ενέργειά σας -εμείς πάντως σου λέμε να τα δοκιμάσεις όλα.

Μην ξεχάσεις να συζητήσεις με την ομάδα των επαγγελματιών του τις ανάγκες σου και να ζητήσεις να μάθεις τα πάντα για τις υπηρεσίες που παρέχουν, αφού σκοπός της είναι να σε μυήσει στην απόλυτη γαλήνη και ευδαιμονία.

Ενδεικτικά διαθέτει μασάζ και θεραπείες προσώπου και σώματος -στα απόλυτα συν μια βουτιά στην καταπραϋντική πισίνα ή η χρήση της σάουνας και του ατμόλουτρου. Και φυσικά όλα τα παραπάνω θα τα κάνεις έχοντας απίστευτή θέα από το εσωτερικό του σπα προς το απέραντο γαλάζιο. Αυτό θα σε βοηθήσει να… αδειάσεις το μυαλό σου από όλα όσα σε απασχολούν, να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις στον υπερθετικό βαθμό.

Μετά τη χαλάρωση, βρες ώρα για δράση

Ναι, μπορεί να περάσεις τις καλύτερες διακοπές της ζωής σου εδώ όμως δεν πρέπε να ξεχνάς στιγμή τη διατήρηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης σου. Δύο από τους παράγοντες που πάντα βοηθούν καταλυτικά στο να εκτιμήσουμε όλοι μας τη ζωή στο έπακρο.

Και εννοείται πώς υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Έχουμε και λέμε: Είτε προτιμάς τα θαλάσσια σπορ, είτε την ατομική προπόνηση, στο CORA Hotel & Spa Resort θα βρεις σίγουρα μια αθλητική δραστηριότητα που απευθύνεται σε εσένα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.

Αρχίζουμε από το γυμναστήριο που προσφέρει έναν άνετο χώρο υψηλών προδιαγραφών με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την καθημερινή σου προπόνηση -ΟΚ, αν θες να έχεις και μια free day στο επιτρέπουμε, όλα εξάλλου είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Επίσης αν δεν θες τις μέρες που θα είσαι εκεί να βρεθείς τετ α τετ με τον διάδρομο, το ελλεπτικό και όλα τα μηχανήματα που σε συντρόφευαν όλη τη χρονιά, κατευθύνσου στη θάλασσα και πες ναι σε μια σειρά από αθλήματα που σίγουρα θα σε αναζωογονήσουν.

Διάλεξε ανάμεσα σε μαθήματα καταδύσεων, αναπνευστικής κολύμβυσης, τζετ σκι, θαλάσσιο σκι, μπανανία, ποδήλατο, κανό, ιστιοπλοία, SUP, θαλάσσιο σκι, ιστιοσανίδα και καταδύσεις.

Επιπλέον υπάρχουν μια σειρά από διάφορες δραστηριότητες, όπως εκδρομές για ψάρεμα, συνεδρίες με προσωπικό γυμναστή, γιόγκα κ.λπ. που είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματός σου. Πες το κι έγινε που λένε!

Last but not least… Ο γάμος των ονείρων σου

Αν είσαι σε σχέση και ο γάμος είναι στα επόμενα σχέδιά σου, αν είσαι single αλλά από τώρα σκέφτεσαι την ωραιότερη ημέρα της ζωής σου, ή αν τέλος μια φίλη σου ψάχνει το ιδανικό μέρος για να παντρευτεί άμεσα τον καλό της, σου έχουμε τα ωραιότερα νέα.

Το Cora Hotel and Spa Resort σου δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσεις τον ιδανικό γάμο σε αυτή την πανέμορφη περιοχή και να πραγματοποιήσεις κάθε όνειρό σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού με τους ειδικούς, να τους πεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου και να είσαι σίγουρη ότι εκείνη θα φροντίσουν ώστε όλα να είναι τέλεια. Εύκολα, γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά, μειώνοντας έτσι το άγχος και την αγωνία όλων όσων θέλουν να παντρευτούν.

Περισσότερες πληροφορίες: 

Άφυτος 63077, Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Τηλ: +30 2374020930

Κρατήσεις: +30 2374020935

[email protected]

https://www.coraresort.com/el/

Μια ματιά ακόμα παρακάτω:

Γιατί να κάνεις σανίδα κάθε μέρα -5 λόγοι που θα σε ενθουσιάσουν!

5 Ιδανικές και πεντανόστιμες συνταγές για ένα ελαφρύ βραδινό!

Keywords
χαλκιδικη, ζωης, hotel, spa, θες, dream, team, oceana, skip, signature, καλοκαιρι, βρες, free, Καταδύσεις, single, νέα, βασιλικος γαμος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, δραση, τελος του κοσμου, επιθυμιες, διακοσμηση, ποδηλατο, γαμος, γιογκα, ζυμαρικα, θαλασσα, καθημερινη, ονειρο, προγραμμα, υγεια, φυσικη, φωτογραφιες, ψαρεμα, ψαρια, ωρα, αυγα, αγχος, αγωνια, αρθρο, αξιζει, αρμονια, βρες, βρισκεται, φαγητο, γινει, διαστημα, δωματια, εγινε, ευκαιρια, ευκολα, ενεργεια, ερχονται, εστιατορια, ετικετες, εχουμε και λεμε, ζωη, υπηρεσιες, ηρεμια, θεα, θαλασσια σπορ, θες, θυμασαι, θησαυροι, ιστιοπλοια, κανο, κασσανδρα, κουζινα, κοκτειλ, λεπτομερειες, μακρια, μασαζ, ματια, μπορεις, μυαλο, νερο, ξενοδοχειο, ομαδα, παντα, περιβαλλον, πηγη, πισινα, ραντεβου, σαουνα, σειρες, σιγουρα, σιγουρη, σειρα, σκεφτεσαι, σπιτι, σχεδια, φυσικα, φυσικο, φοντο, οαση, bohemian, free, dream, δωματιο, ειπαμε, εκδρομες, γευσεις, για σενα, hotel, ιδανικο, ιδιαιτερα, ηλιοβασιλεμα, λεξεις, oceana, πληροφοριες, ποτο, σβησιμο, signature, skip, single, spa, ταξιδι, team, θαλασσινα, υγειας, ξεχνας
Τυχαία Θέματα