Μαρία Κορινθίου: «Έφαγα δύο – τρία επαγγελματικά χαστούκια που με δίδαξαν να μην ασχολούμαι με… μπιπ»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι πέρασε ένα μεταβατικό στάδιο, το οποίο τη βοήθησε να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και βλέπει κάποια πράγματα. Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε ότι «έφαγε» επαγγελματικά χαστούκια.

«Αυτό το καλοκαίρι

πέρασα ένα μεταβατικό στάδιο όσον αφορά στον χαρακτήρα του, στην ωριμότητα, στον τρόπο που αντιμετωπίζω κάποιες καταστάσεις και αισθανόμουν μια πολύ έντονη αλλαγή. Μου ήρθαν δυο τρία χαστουκάκια, που πια και αυτά τα χαστουκάκια θα κάτσω να τα μελετήσω. Ήταν επαγγελματικά χαστούκια.

Ήρθαν στα αυτιά μου για άλλη μια φορά πράγματα που λέγονται για μένα, γιατί πάντα μαθαίνω όσα λένε για μένα. Αυτά τα σχόλια αφορούσαν σε μία μεγάλη εταιρεία παραγωγής που είπε ότι “η Κορινθίου δεν θα δουλέψει ποτέ με αυτή την εταιρεία”. Ξαφνικά έμαθα αυτό. Δεν ξέρω για ποιον λόγο, είμαι σίγουρη ότι είναι αλήθεια. Αυτό το χαστούκι με δίδαξε να μην ασχολούμαι με… μπιπ. Ηρέμησα αρκετά…»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Μου το ζητάει χρόνια αλλά εγώ μόνο που το σκέφτομαι δεν μπορώ»

Γιώργος Λιανός: Μας συστήνει την πανέμορφη κόρη του!

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο και η αποκάλυψη για τη συμβολή του στον τοκετό

Keywords
Τυχαία Θέματα